21/05/2024 11:54 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στοίχημα: Ντέρμπι με γκολ στο “Απόστολος Νικολαΐδης”

Δείτε τα προγνωστικά μας για το σημερινό κουπόνι

Συναρπαστικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (01/10) με δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και ντέρμπι στην ελληνική Super League. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από το μεγάλο παιχνίδι της Λεωφόρου Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε μαζί με τις υπόλοιπες προτάσεις της ημέρας στα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Στις 19:30 στο “Απόστολος Νικολαΐδης” διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Πάνω στον Αστέρα Τρίπολης ξέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός, καθώς πανηγύρισε ευρεία εκτός έδρας νίκη με 4-1. Αποτέλεσμα που είχε ανάγκη, άφησε στην άκρη την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ, επιστρέφοντας άμεσα στις επιτυχίες.

Ήταν η τέταρτη νίκη στα πέντε φετινά παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, έχει συγκεντρώσει 12 βαθμούς με απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ήττα.

Ακόμη μια νίκη πανηγύρισε μεσοβδόμαδα ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 3-0 του Βόλου εντός έδρας. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας επικράτηση επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 αλλά και η νίκη επί της Ελσίνκι με 3-2 στη Φινλανδία για το Κόνφερενς Λιγκ, μετά το πέρασμα έξι αγωνιστικών στο πρωτάθλημα έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς.

Όσο για το σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ιδανικά την έδρα του, έχει πάντα τον πρώτο λόγο στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, όπου σπάνια μένει στο “μηδέν”. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που σκοράρει με ευκολία, έχει λύσεις και μπορεί να βρει δίχτυα σε ακόμη ένα παιχνίδι.

  • Περιμένουμε ένα ντέρμπι με καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν, θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *