04/05/2024 9:58 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μπουρνούς: “Η Ραφήνα ψήφισε Δήμαρχο – Νίκη από την πρώτη Κυριακή!” (φωτό & βίντεο)

Όσα έγιναν και ειπώθηκαν στην κεντρική ομιλία του Δημάρχου Ρ-Π


Παλμό, ενθουσιασμό και κόσμο είχε η κεντρική προεκλογική ομιλία του δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς το βράδυ της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας.

Ο δήμαρχος κ. Μπουρνούς στην κεντρική του ομιλία  στην γεμάτη από κόσμο κεντρική πλατεία της Ραφήνας κλείνοντας την ομιλία του αγκαλιά με την σύζυγο του και τα παιδιά του μίλησε για ξεκάθαρο μήνυμα νίκης και ζήτησε την ψήφο των συμπολιτών μας για νίκη από την πρώτη Κυριακή.

Το κ. Μπουρνούς προλόγισε ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Τσεμπέρης ενώ ο κ. Μπουρνούς λίγο νωρίτερα έφτασε στο σημείο που είχε τοποθετηθεί το πόντιουμ συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της Ραφήνας και του Πικερμίου.

Ο κ. Τσεμπέρης ήταν εκείνος που έδωσε πρώτος τον παλμό ο οποίος μίλησε για μήνυμα νίκης και για υπογραφή νέας συμφωνίας για την επόμενη ημέρα, και πως από την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου αυτή η δημοτική αρχή που θα συνεχίσει το έργο της έχει ακόμα πολύ δουλειά να κάνει.

Ο κ. Μπουρνούς ευχαρίστησε όλους όσους βρίσκονται δίπλα του και εργάζονται για να γίνει η Ραφήνα και το Πικέρμι τόπος επιλογής.

Είπε πως το νέο είναι αυτός ο συνδυασμός και πως αυτοί που ζητούν αλλαγή, είναι ότι παλιότερο υπάρχει! Αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα όπως η Αττική οδός και ο Προαστιακός, για την ΜΕΒΑ, ενώ τόνισε πως δεν έχει πει ποτέ ψέματα στους πολίτες, όμως έχει πει όχι σε όλα εκείνα που γυρίζουν τον τόπο πίσω.

Ζήτησε την ψήφο των πολιτών ώστε τα επόμενα 5 χρόνια ενώ μετά το τέλος της ομιλίας του βρέθηκε αρχικά στην αγκαλιά των αγαπημένων του προσώπων και στην συνέχεια των υποψηφιων του και των πολιτών.

Δείτε βίντεο και εικόνες απ΄όλα όσα έγιναν

Δείτε φωτορεπορτάζ ΕΔΩ

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *