16/05/2024 11:22 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μακελειό στη Λούτσα: Είχαν κάνει “πρόβα” πριν εκτελέσουν τους 6 – Βίντεο ντοκουμέντο

Είχαν σκανάρει από πριν την περιοχή και μετά οργάνωσαν το σχέδιο της δολοφονίας


«Πρόβα» της εκτέλεσης φαίνεται πως είχαν κάνει οι δράστες της δολοφονίας των έξι Τούρκων, στις 11 Σεπτεμβρίου στην Λούτσα (Αρτέμιδα). Ο 32χρονος Τούρκος που συνελήφθη λίγο μετά το έγκλημα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο 28χρονος συμπατριώτης του και ακόμη ένας συνεργός τους, που αναζητείται, είχαν μεταβεί στην περιοχή όπου έστησαν την δολοφονική ενέδρα στους «έξι» και επί 25 λεπτά οργάνωναν το σχέδιο δολοφονίας.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε η ΕΡΤ, καταγράφεται το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος την ημέρα της εκτέλεσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δράστης είχε φύγει από την οδό Ακροπόλεως όπου μαζί με τους δύο συνεργούς του κανόνιζαν όλες τις λεπτομέρειες για το πώς θα εκτελέσουν τους έξι συμπατριώτες τους, μέλη της οργάνωσης του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το enikos.gr, ο 32χρονος έφυγε και πήγε στο σπίτι όπου διέμεναν οι έξι Τούρκοι στην Αρτέμιδα. Ο εν λόγω άνδρας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παγίδευση και στην εκτέλεση των «έξι», οι οποίοι ήθελαν να μεταβούν με δύο διαφορετικά ταξί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκειμένου να ταξιδέψουν για την Ιταλία, όπου βρίσκεται και ο Μπογιούν.

Ωστόσο, τους έπεισε να μπουν στο δικό του όχημα, ώστε να τους μεταφέρει ο ίδιος στο αεροδρόμιο. Μάλιστα, πριν φύγουν από το κρησφύγετο τους έβγαλε και φωτογραφία.

Τελικά, τους οδήγησε στο ερημικό σημείο, όπου περίμεναν και οι συνεργοί του. Οι δράστες γάζωσαν τα έξι θύματα με 55 σφαίρες και τους έδωσαν και την χαριστική βολή.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *