14/07/2024 3:01 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βίντεο-ντοκουμέντο! Η στιγμή που οι δράστες “σηκώνουν” χρηματοκιβώτιο στην Παλλήνη

Είχε μέσα χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα αξίας πάνω από 120.000 ευρώ


Τρία βίντεο ντοκουμέντα τα οποία δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο οι δράστες μπήκαν σε κατάστημα στην Παλλήνη, και άρπαξαν χρηματοκιβώτιο, το οποίο είχε μέσα χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα αξίας πάνω από 120.000 ευρώ, φέρνει στη δημοσιότητα το enikos.gr.

Οι δράστες πίστευαν πως είχαν “στήσει” την τέλεια διάρρηξη, καθώς είχαν συστήσει και ενταχθεί σε συμμορία σε συγκεκριμένη δομή με σκοπό να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο, ενώ είχαν βγάλει ακόμη και συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, με τον καθένα να έχει τον ρόλο του, όπως οδηγός, τσιλιάδορος κλπ.

Μάλιστα, φρόντισαν να περιορίσουν τα ίχνη τους, αφού προμηθεύτηκαν τα κατάλληλα ρούχα, όπως κουκούλες, περιλαίμια, γάντια και μάσκες, ενώ κατά την τέλεση της κλοπής λειτούργησαν με τρόπο ώστε να είναι δύσκολη η χαρτογράφηση της δομής της ομάδας, όπως και η διασύνδεση μεταξύ των μελών της.

Στο πρώτο βίντεο φαίνεται μόνο ένας από τους δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και φορώντας γάντια, να ψάχνει τον χώρο.

Στο δεύτερο βίντεο ο ίδιος δράστης ψάχνει στα συρτάρια του γραφείου του καταστήματος, ενώ στη συνέχεια κατευθύνεται προς το χρηματοκιβώτιο, το οποίο και καταφέρνει να αρπάξει και εκείνη την ώρα εμφανίζονται ακόμη δύο μέλη της συμμορίας.

Στο τρίτο βίντεο φαίνονται τέσσερα άτομα με μαύρα ρούχα να περιμένουν το όχημα που θα τους απομάκρυνε από το σημείο, ακολουθώντας το σχέδιό τους.

Οι τέσσερις δράστες “φορτώνουν” το χρηματοκιβώτιο στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου και στη συνέχεια εξαφανίζονται.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *