28/04/2024 11:44 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Καλλιάνος: Κοσμήματα, ρολόγια και αρώματα αξίας 8.000 ευρώ άρπαξαν από το σπίτι του στη Βούλα

Συνελήφθη ένας 21χρονος, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο


Στην σύλληψη ενός εκ των δραστών της διάρρηξης στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και γνωστού μετεωρολόγου, Γιάννη Καλλιάνου στη Βούλα, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. Ο άνδρας που συνελήφθη είναι Κουβανικής υπηκοότητας, ηλικίας 21 ετών, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ένας 17χρονος από την Χιλή και ένας άνδρας Ρομά.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, αφαίρεσε από το σπίτι του βουλευτή, κοσμήματα αξίας 7.000 ευρώ και ρολόγια και αρώματα, αξίας 1.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής κατάφεραν μέσα σε λίγα 24ωρα να φτάσουν στα ίχνη των δραστών, μέσα από το βιντεοληπτικό που είχαν στη διάθεσή τους.

Αναλύοντας εξονυχιστικά τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας χαρτογράφησαν το δρομολόγιό τους και εντόπισαν το κρησφύγετό τους στο Παγκράτι. Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι στο σπίτι στο Παγκράτι βρέθηκαν τα κλοπιμαία από το σπίτι του Γιάννη Καλλιάνου, τα οποία ήδη του έχουν επιστραφεί.

Κατά την έρευνα των αστυνομικών στο κρησφύγετο κατασχέθηκαν πολλά αντικείμενα, τα οποία οι αρχές θεωρούν πως έχουν προέλθει από έκνομες ενέργειες. Εξετάζουν λοιπόν πόσες διαρρήξεις και κλοπές έχει κάνει η συγκεκριμένη συμμορία και σε ποιες περιοχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος που συνελήφθη είναι σεσημασμένος για διαρρήξεις και κλοπές. Οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δύο συνεργών του συνεχίζονται.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δημοσίευσε ο Γιάννης Καλλιάνος μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *