06/12/2023 11:56 μμ

Αυτή είναι η διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου! Πότε θα δημοσιευτεί

Πώς εμπλέκεται το «Χαμόγελου του Παιδιού» και η δίκη στο Ειρηνοδικείο του Κορωπίου


Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανοίξει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου.

Όπως λέει ο δικηγόρος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης, στο MEGA, η διαθήκη βρέθηκε ωστόσο «καθυστέρησε η δημοσίευσή της. Θα γίνει αυτήν την εβδομάδα».

Πώς εμπλέκεται το «Χαμόγελου του Παιδιού»

«Από εκεί και πέρα περιπλέκονται τα πράγματα γιατί εχθές είχαμε μια δίκη στο ειρηνοδικείο του Κορωπίου οπού ο κ. Γιαννόπουλος (σ.σ. ο πρόεδρος του ‘Χαμόγελου του Παιδιού’) εμφανίστηκε σαν μάρτυρας και είπε ότι τα πράγματα είναι του ‘Χαμόγελου του Παιδιού’ ενώ δεν υπάρχουν τέτοια έγγραφα. Μόνο για τα ακίνητα είχε κάνει δωρεά η Μαίρη, σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας».

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως ο κ. Γιαννόπουλος «είπε και κάτι πολύ ενδιαφέρον, ότι δεν προτίθεται να κάνει ένα μουσείο όπως είχε πιο παλιά. Είπε ότι θα κάνει κάτι σαν μουσείο, αλλά αυτό δεν είναι μουσείο. Θα περιμένουμε να δούμε ποιος είναι ο κληρονόμος που ήθελε η Μαίρη να αφήσει την περιουσία που της απέμεινε».

«Δεν υπάρχει άλλη διαθήκη»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Μαίρης Χρονοπούλου, αυτή είναι η μία και μοναδική διαθήκη που άφησε η αγαπημένη ηθοποιός, καθώς οι οδηγίες για την καύση της δεν ήταν διαθήκη, «αλλά ένα έγγραφο».

Την ίδια στιγμή, στο μικροσκόπιο της αστυνομίας είναι η διάρρηξη που έγινε την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι της στην Παιανία, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εκλάπησαν αντικείμενα αξίας, ωστόσο στόχος των διαρρηκτών φαίνεται πως ήταν έγγραφα.

«Έχουμε ζητήσει να γίνει σφράγιση και απογραφή γιατί δεν ξέρουμε τι υπάρχει εκεί μέσα».

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *