13/05/2024 8:01 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σεσημασμένος ανήλικος πλάκωσε στο ξύλο δυο πιτσιρικάδες στην Παλλήνη

Τα δύο παιδιά έπεσαν αιμόφυρτα στο έδαφος και όσοι ήταν μπροστά στο περιστατικό ειδοποίησαν την αστυνομία


Ένα ακόμη περιστατικό βίας ανηλίκων που προκαλεί προβληματισμό για τη σκληρότητα αλλά και τη βιαιότητα που χρησιμοποιούν ανήλικα παιδιά για να λύσουν ασήμαντες διαφορές, καταγράφηκε σήμερα. Αυτή τη φορά στην Παλλήνη…

Τραυματισμένοι στο κεφάλι και το σώμα από κάποιο σιδερένιο αντικείμενο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τα ξημερώματα δύο ανήλικοι μετά από επίθεση που δέχτηκαν από έναν συνομήλικό τους στην περιοχή της Παλλήνης.

Για ασήμαντη αφορμή ο ανήλικος, ο οποίος έχει παρελθόν με τις αστυνομικές αρχές, καθώς είχε προσαχθεί ξανά ως ύποπτος για διάφορα αδικήματα, δεν δίστασε να επιτεθεί με βία σε βάρος των συνομηλίκων του και αμέσως μετά να εξαφανιστεί.

Τα δύο παιδιά έπεσαν αιμόφυρτα στο έδαφος και όσοι ήταν μπροστά στο περιστατικό ειδοποίησαν την αστυνομία και τα πρώτα περιπολικά που έφτασαν στο σημείο πήραν από τα θύματα τα στοιχεία του δράστη και άρχισαν να τον αναζητούν.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και ευτυχώς η κατάστασή τους δεν κρίνεται σοβαρή. Οι Αρχές αναζητούν τον δράστη, ο οποίος χθες δεν εντοπίστηκε ούτε στο σπίτι του.

cnn.gr

Διαβάστε ακόμα:

Καλά τα έλεγαν! Στα ύψη τα κρούσματα κορονοϊού σήμερα – Πάνω από 20.000

Την Τετάρτη το τελευταίο “αντίο” στον άτυχο Δημήτρη από τον Μαραθώνα

Το πήρατε χαμπάρι; 40% αύξηση στην τιμή του ρεύματος μέσα σε δυό μέρες!!!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *