14/05/2024 3:24 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πένθος σε Γέρακα και Παλλήνη – Έφυγε από τη ζωή η…

"Θα σε θυμόμαστε γιατί ποτέ δεν το έβαλες κάτω, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζες..."


Θλίψη στον Γέρακα και στην Παλλήνη για τον θάνατο της Μυρτώς Ευαγγελάτου.

Το Κεντρικού Συμβούλιο της ΚΝΕ, σημειώνει…

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετάμε τη συντρόφισσα Μυρτώ Ευαγγελάτου, που “έφυγε” ξαφνικά και τόσο άδικα από τη ζωή. Η σ. Μυρτώ ήταν μέλος της ΚΝΕ από το 2019 και μέλος της εδαφικής ΟΒ Γέρακα-Παλλήνης της Τομεακής Οργάνωσης Μεσογείων-Λαυρεωτικής. Ήταν φοιτήτρια στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία στην Αθήνα.

Οι σύντροφοί σου, τα μέλη της ΚΝΕ, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Θα σε θυμόμαστε πάντα γιατί ήσουν μια πραγματική μαχήτρια της ζωής. Θα σε θυμόμαστε γιατί ποτέ δεν το έβαλες κάτω, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζες. Η θέληση και το κουράγιο σου μάς δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τους αγώνες για έναν καλύτερο κόσμο, όπως ακριβώς τον ονειρεύτηκες κι εσύ, τον σοσιαλισμό-κομμουνισμό.

Εκφράζουμε, παράλληλα, τα θερμά μας συλλυπητήρια στους γονείς σου, που σε αγαπούσαν και σε φρόντιζαν όλα αυτά τα χρόνια, στον πατέρα σου, σ. Δημήτρη Ευαγγελάτο, ο οποίος κάθε χρόνο έχει ξεχωριστή συμβολή στο στήσιμο και την οργάνωση των Φεστιβάλ της ΚΝΕ, στη μητέρα σου, σ. Δήμητρα Μπαμπαρούτση, καθώς και στους οικείους και φίλους σου».

902.gr

Διαβάστε ακόμα:

Στη φυλακή οι δύο δράστες του φονικού στη Ραφήνα – Άλλοι δύο στο σκαμνί

Βίντεο-ντοκουμέντο μέσα από το μπαρ, πριν την άγρια δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

Δηλαδή η ξαπλώστρα πόσα λειτουργικά έξοδα έχει για να χρεωθεί 175 ευρώ το σετ! Και όχι στον Αστέρα

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

1 σκέψη για το “Πένθος σε Γέρακα και Παλλήνη – Έφυγε από τη ζωή η…”

  1. ΝΤΡΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

    Σε θέματα που αφορούν τους δημότες αποκλειστικά δεν έχετε κανένα δικαίωμα να προωθήσετε πολιτικες απόψεις. Το ΚΝΕ εκφράζει συλλυπητήρια στα μέλη του όπως και κάθε ένωση προσώπων. Εσείς είστε ένωση προσώπων ή οι ειδήσεις της Παλλήνης. Κατεβάστε το άρθρο παρακαλώ. Εάν δεν το κατεβάσετε θα αναγκαστώ να επικοινωνήσω ξανά μαζί σας. Σε μια κοινωνία με ελεύθερες απόψεις δεν έχετε δικαίωμα να προωθήσετε τέτοια πράγματα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *