19/05/2024 5:51 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιώργος Κοκολέτσος: Έφυγε από τον Κωνσταντέλλο και κατεβαίνει για δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 και ώρα 8 μ.μ. στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, το ανακοινώνει επίσημα


Αποχώρησε από τον συνδυασμό του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για δήμαρχος στα 3Β στις εκλογές του 2023! Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Βουλιαγμένης, Γιώργο Κοκολέτσο…

Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 και ώρα 8 μ.μ. στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του δημάρχου στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Ως γνωστόν ο Γιώργος Κοκολέτσος, παραιτήθηκε από την αιρετή θέση του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης αλλά και από τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου «Πόλη για να ζεις» στις 13 Ιανουαρίου 2022.

Με μία φράση στην επιστολή παραίτησης του είχε δώσει το στίγμα της διαφωνίας του με τον νυν δήμαρχο: «Μου είναι αδιανόητο να βλέπω το φυσικό κάλλος της περιοχή μας να απειλείται και να μένω άπραγος».

Ο λόγος της παραίτησης του 52χρονου οικονομολόγου (στέλεχος επιχειρήσεων σε πολυεθνικές εταιρείες) και παλιού αθλητή ιστιοπλοϊας του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, αφορά πρωτίστως στην αλλαγή της φυσιογνωμία της πόλης από την «υπερανάπτυξη», όπως το φαραωνικό έργο μετατροπής της μικρής Μαρίνας Βουλιαγμένης σε λιμάνι για μεγάλα σκάφη.

Μάλιστα, για το προαναφερθέν θέμα, κατέθεσε συγκεκριμένες γραπτές προτάσεις όπως την τροποποίηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Μέτρων του έργου, με δέσμευση ότι δεν θα μεγαλώσει η Μαρίνα, δέσμευση του Αστέρα δεν θα υπάρξει εκ νέου αποχαρακτηρισμός γης προς οικοδομησιμότητα, ότι δεν αδειοτοτηθεί υδατοδρόμιο και ελικοδρόμιο στην περιοχή κ.ά. Όλες οι παραπάνω προτάσεις απερρίφθησαν από την νυν δημοτική αρχή.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, διευκρίνισε επίσης ότι αντιτίθεται στην επέκταση της μαρίνας Βουλιαγμένης, με το σκεπτικό ότι η περιοχή χρήζει ήπιων παρεμβάσεων που θα ευνοήσουν τον αθλητισμό και την αναψυχή. Επί της αρχής, ωστόσο, έχει ταχθεί υπέρ της αναβάθμισης των υφιστάμενων δομών ελλιμενισμού αλλά και των ιδιωτικών επενδύσεων εν γένει.

Ο Γιώργος Κοκολέτσος, προέρχεται όπως και ο νυν δήμαρχος από τη Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα, παραμένει μέλος της Τοπικής Οργάνωσης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Ωστόσο, το όραμα του για την πόλη έρχεται σε ρήξη με την πολιτική του κ. Κωνσταντέλλου.

Πηγή: ilovevouliagmeni.gr

Διαβάστε ακόμα:

Ήρθαν στα… χέρια για μια ξαπλώστρα στην Ανάβυσσο!!!

Παλλήνη: Στο κόκκινο η εγκληματικότητα. – Οι κάτοικοι αναγκάζονται να εποπτεύουν τις γειτονιές μόνοι τους

Θα τρίβετε τα μάτια σας! Αυτό είναι το λιμάνι της Ραφήνας – Τα σχέδια & η ανάπλαση

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *