09/05/2024 4:11 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ήρθαν στα… χέρια για μια ξαπλώστρα στην Ανάβυσσο!!!

Τσακώθηκαν για την μοναδική ελεύθερη ξαπλώστρα φέρνοντας σε δύσκολη θέση την εργαζόμενη στην παραλία και έχοντας γίνει θέαμα στους λουόμενους!


Παρά λίγο να πιαστούν στα χέρια για μια ξαπλώστρα! Ναι, το περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία της Αναβύσσου πρωί της Κυριακής όταν δύο οικογένειες με τα μικρά παιδιά τους τσακώθηκαν πάνω από μια μοναδική ελεύθερη ξαπλώστρα φέρνοντας σε δύσκολη θέση την εργαζόμενη στην παραλία και έχοντας γίνει ταυτόχρονα θέαμα στους λουόμενους!

Φταίει ο καιρός, η ζέστη, τα οικονομικά μας, ο Ερμής, ο Δίας, η Σελήνη… κάτι μας έχει τσιμπήσει τελευταία και όλοι είναι στην τσίτα!

Πάντως ίδιες ή ανάλογες εικόνες έχουν παρατηρηθεί στα περισσότερα beach bars του παραλιακού μετώπου καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες οδηγούν τους Αθηναίους στις κοντινές παραλίες και η «μάχη» για την ξαπλώστρα ξεκινά πρωινιάτικα και συνεχίζεται μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Να σημειώσουμε δε, πως η κράτηση της ξαπλώστρας τις ημέρες αυτές, δηλαδή τα σαββατοκύριακα κοστίζει σχεδόν διπλάσια και η τιμή τους φτάνει στα ύψη.

Διαβάστε ακόμα:

Στο… Θεό ανέβηκαν τα ενοίκια στην Ανατολική Αττκή! Τι γίνεται σε Ν.Μάκρη, Παιανία, Αρτέμιδα, Κορωπί, Αχαρνές

Ο προαστιακός πιάνει λιμάνι σε Λαύριο και Ραφήνα – Πότε ξεκινά η επόμενη φάση των έργων

Παλλήνη: Στο κόκκινο η εγκληματικότητα. – Οι κάτοικοι αναγκάζονται να εποπτεύουν τις γειτονιές μόνοι τους

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *