06/05/2024 5:27 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Επίσκεψη Μητσοτάκη σε Σπάτα, Ραφήνα, Παλλήνη

Θα παραστεί σε σύσκεψη με δημάρχους της Ανατολικής Αττικής


Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα δια μέσου του γραφείου τύπου, όμως “κυκλοφορεί” τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο πως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί τη Δευτέρα όχι μόνο τη Ραφήνα -όπως αρχικά μάθαμε-, αλλά και τα Σπάτα και την Παλλήνη!

Ο λόγος της επίσκεψής του, όπως διαρρέουν οι καλά πληροφορημένες πηγές είναι η πορεία των έργων που γίνονται στη Ραφήνα κυρίως αλλά και σε όλη την Ανατολική Αττική.

Όπως αναφέρει το irafina.gr ο Πρωθυπουργός το πρωί της Δευτέρας 11 Ιουλίου θα επισκεφτεί το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στα Σπάτα, το Λιμάνι της Ραφήνας, ενώ στη συνέχεια θα βρεθεί στην Παλλήνη όπως επίσης θα παραστεί σε σύσκεψη με δημάρχους της Ανατολικής Αττικής.

Ο κ. Μητσοτάκης πάντως χθες “έκαψε” ουσιαστικά τις πρόωρες εκλογές, αλλά ήδη έχει ξεκινήσει η φημολογία για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, αιφνιδιάζοντας πολλούς ακόμη και στη Νέα Δημοκρατία, που θεωρούσαν δεδομένες πλέον τις κάλπες το φθινόπωρο, ακόμη και μετά την προ ημερησίας στη Βουλή.

Κι αυτή τη φορά ο κ. Μητσοτάκης όμως χρησιμοποίησε τέτοιες εκφράσεις, που θα ήταν πολύ δύσκολο να πάρει πίσω σε δύο μήνες. Ο πρωθυπουργός μεταξύ άλλων έβαλε στο τραπέζι και τη διάσταση των εθνικών θεμάτων, λέγοντας ότι θα ήταν ανεύθυνο να πάει σε πρόωρες εκλογές με μία απρόβλεπτη Τουρκία απέναντι, αν και ταυτόχρονα δήλωσε βέβαιος ότι το καλοκαίρι του 2022 δεν θα είναι θερμό όπως αυτό του 2020.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε εκ νέου “βόμβα” την απλή αναλογική, δημιουργώντας νέα ερωτήματα για το εάν σχεδιάζει τελικά να αλλάξει ξανά τον εκλογικό νόμο, ώστε στις δεύτερες εκλογές να διασφαλίσει την αυτοδυναμία.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτές είναι οι περιζήτητες (κακομούτσουνες) μπατάλες της Βραυρώνας

O εγκέλαδος χτύπησε και τη Νέα Μάκρη!

Που έχουν φθάσει οι τιμές στα ενοίκια, στην Ανατολική Αττική! Η διαφορά μεταξύ Βουλιαγμένης και Σπάτων

 

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *