20/05/2024 12:14 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αγανάκτηση κατοίκων στη Βάρκιζα! “Κομφούζιο κάθε μέρα η οδός Αφροδίτης – Κίνδυνος να…”

"Παρακαλώ όπως οι αρμόδιοι να λύσουν το πρόβλημα πριν συμβεί κάποιο σοβαρό τροχαίο!"


Κομφούζιο επικρατεί κάθε μέρα στην οδό Αφροδίτης στη Βάρκιζα με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τα έργα που γίνονται και την αυξημένη κίνηση. Με αποτέλεσμα να έχουν αγανακτήσει οι κάτοικοι της περιοχής αφού δεν μπορούν να πάνε στις δουλειές τους ή να πάνε σπίτια; τους. Υπάρχει δε μεγάλος κίνδυνος για ατυχήματα.

Αναφέρουν συγκεκριμένα: “Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εμείς οι κάτοικοι στην οδό Τιτάνων (Βάρκιζα), είναι ότι έχει γίνει μονόδρομος η οδός Τιτάνων με κατεύθυνση προς την Αφροδίτης. Με συνέπεια οι οδηγοί που θέλουμε να κατέβουμε την Αφροδίτης προς το κέντρο της Βάρκιζας, αντιμετωπίζουμε δυσκολίες αφού είναι διπλής κατεύθυνσης με παρκαρισμένα όμως αυτοκίνητα που στενεύει επικίνδυνα τον δρόμο.

Δεν υπάρχει επιπλέον ορατότητα καθώς δεν χωράνε δυο αυτοκίνητα. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να γίνεται κομφούζιο ενώ υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να προκληθούν ατυχήματα.

Επίσης εκτός αυτού, χτίζεται οικοδομή επί της οδού Αφροδίτης κάθετα στην Τιτάνων, με αποτέλεσμα να διπλασιάζεται το πρόβλημα καθώς φορτηγά, μπετονιέρες κτλ κλείνουν τον δρόμο και δεν μπορούμε να κατέβουμε με αυτοκίνητο.

Δυστυχώς, δεν έχουμε άλλη επιλογή δρόμου, διότι όλοι (οι δρόμοι) έχουν απαγορευτικά από την οδό Τιτάνων προς το κέντρο της Βάρκιζας.

Παρακαλώ όπως οι αρμόδιοι να λύσουν το πρόβλημα πριν συμβεί κάποιο σοβαρό τροχαίο!”

Διαβάστε ακόμη:

Μάτι 23 Ιουλίου 2018! Αδημοσίευτες εικόνες που σου σφίγγουν την καρδιά (βίντεο)

Μάτι! Ξεσπά η θεία των νεκρών διδύμων: «Στη γωνία υπάρχουν πτώματα…»

“Τραγική η κατάσταση στους δρόμους σε Μαρκόπουλο & Πόρτο Ράφτη! Είναι θαύμα που δεν θρηνούμε θύματα κάθε μέρα”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *