26/04/2024 10:47 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιος κροίσου ο 21χρονος που κομματιάστηκε από τον έλικα ελικοπτέρου στα Σπάτα

Γόνος βαθύπλουτης οικογένειας με τζετ και λιμουζίνες ο άτυχος νεαρός


Όσο περνούν οι ώρες, τόσο πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για τον άτυχο 21χρονο που κομματιάστηκε χθες από τον έλικα του ελικοπτέρου που τον μετέφερε στα Σπάτα από την Μύκονο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι γιος κροίσου με τζετ, λιμουζίνες,..

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική Sun ο 21χρονος ήταν γόνος βαθύπλουτης οικογένειας της Βρετανίας, η οποία είχε νοικιάσει δύο ιδιωτικά ελικόπτερα προκειμένου να ταξιδέψει από τη Μύκονο όπου έκαναν διακοπές, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα προκειμένου να τους παραλάβει το ιδιωτικό τους jet για να τους μεταφέρει στην Βρετανία.

Οι ντόπιοι δήλωσαν στην εφημερίδα The Sun ότι λιμουζίνες περίμεναν στο ελικοδρόμιο των Σπάτων, έτοιμες να τους μεταφέρουν στο τζετ τους που είχε σταθμεύσει στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας.

Στο ένα ελικόπτερο επέβαιναν ο 21χρονος και ο αδελφός του και στο άλλο ελικόπτερο, που ακολουθούσε, οι γονείς τους.

«Βρετανός τουρίστας, 21 ετών, σκοτώθηκε σε φρικιαστικό δυστύχημα με ελικόπτερο μετά από διακοπές στη Μύκονο με την πλούσια οικογένειά του», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος για το θέμα το οποίο λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερη έκταση στις βρετανικές εφημερίδες.

Τρείς συλλήψεις

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για τον θάνατο του 21χρονου τουρίστα που διαμελίστηκε από ελικόπτερο στα Σπάτα. Ο ένας από τους συλληφθέντες είναι ο πιλότος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και οι άλλο δύο τεχνικοί εδάφους της εταιρείας από την οποία είχε μισθωθεί το ελικόπτερο.

Διαβάστε ακόμη:

Αρτέμιδα-Αεροδρόμιο: Μία ώρα σταματημένος, για μια απόσταση 5 λεπτών! Έλεος

Τραγωδία στα Σπάτα! 21χρονος έγινε… κομμάτια από έλικα ελικοπτέρου

“Τραγική η κατάσταση στους δρόμους σε Μαρκόπουλο & Πόρτο Ράφτη! Είναι θαύμα που δεν θρηνούμε θύματα κάθε μέρα”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *