27/04/2024 12:40 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πήγαινε στη δουλειά της και εξαφανίστηκε! Eίναι μητέρα δυο παιδιών

Αγνοείται από το πρωί της Δευτέρας 25/7, όταν και έφυγε από το σπίτι της


Από το πρωί της Δευτέρας που ξεκίνησε από το σπίτι της για να πάει στη δουλειά, δεν έχει δώσει σημεία ζωής, εξαφανίστηκε και εχει σημάνει συναγερμός στις αρχές. Είναι 45 ετών και μητέρα δύο παιδιών.

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι Αρχές για την εξαφάνιση μιας 45χρονης γυναίκας, μητέρας δύο παιδιών, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από το πρωί της Δευτέρας 25/7, όταν και έφυγε από το σπίτι της, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, στην Αθήνα, για να πάει στη δουλειά της, και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από τη «Γραμμή Ζωής», πρόκειται για την Αγγελική-Ειρήνη Καπετανάκη, η οποία έχει καστανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, σκουρόχρωμη κοντομάνικη μπλούζα και μαύρα στρωτά παπούτσια (μπαλαρίνες). Είχε μαζί της μια μικρή σκούρα τσάντα.

Η «Γραμμή Ζωής» ειδοποιήθηκε από την οικογένειά της το βράδυ της 26/07/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό Silver Alert, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της. Η ζωή της ίσως βρίσκεται σε κίνδυνο. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι να επικοινωνήσει με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Διαβάστε ακόμη:

Αρτέμιδα-Αεροδρόμιο: Μία ώρα σταματημένος, για μια απόσταση 5 λεπτών! Έλεος

Τραγωδία στα Σπάτα! 21χρονος έγινε… κομμάτια από έλικα ελικοπτέρου

Πάνω από 200 εκατ. ευρώ επένδυση στα πρώην κτήματα Καμπά στην Παλλήνη – Πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *