29/03/2024 1:03 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σαρωνίδα: Θρίλερ με την 45χρονη μητέρα! Την απήγαγαν, την βίασαν και τους τόσκασε…

Μπόρεσε και τους ξέφυγε. Κάλεσε την αστυνομία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο


Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η ιστορία με την απαγωγή της 45χρονης μητέρας, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 25 Ιουλίου. Καταγγέλλει τους απαγωγείς της ότι την βίασαν κάπου στην Σαρωνίδα. Ευτυχώς μπόρεσε και τους ξέφυγε. Κάλεσε την αστυνομία αμέσως και τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στην περιοχή της Σαρωνίδας εντοπίστηκε η 45χρονη Αγγελική – Ειρήνη Καπετανάκη, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 25 Ιουλίου, από την περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Κάτω Πατήσια, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

Η 45χρονη μητέρα δυο παιδιών, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης, κάλεσε η ίδια την Αστυνομία στην οποία και κατήγγειλε πως έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού.

«Έχει καταγγείλει πως την απήγαγαν και τη βίασαν κάπου στη Σαρωνίδα. Κατάφερε να ξεφύγει και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία. Έτσι ενημερωθήκαμε και εμείς. Εχει μεταφερθεί αυτή την ώρα στο νοσοκομείο. Η γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της όταν την απήγαγαν. Είναι τραγικό αυτό έχει συμβεί σε μια γυναίκα που έχει υποφέρει τα πάντα».

Τα προβλήματα υγείας

Σύμφωνα με το newsbreak.gr, η Αγγελική-Ειρήνη Καπετανάκη αναχώρησε από το σπίτι της το πρωί της 25ης Ιουλίου προκειμένου να πάει στην εργασία της, στην οδό Πατησίων. Σύμφωνα με τους οικείους της, τίποτα δεν προμήνυε την εξαφάνισή της. Η 45χρονη πήρε μαζί της μία μικρή σκούρα τσάντα, άνοιξε την πόρτα κι έφυγε και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Ο πατέρας της με τον οποίο διαμένει τα τελευταία χρόνια, μόλις αντιλήφθηκε ότι η κόρη του αργούσε να φτάσει στο σπίτι, άρχισε να την αναζητά σε μέρη που σύχναζε χωρίς αποτέλεσμα. Ο ίδιος ανησυχούσε για το παιδί του γιατί η κόρη του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και πιστεύει ότι η ζωή της βρισκόταν σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από ένα χρόνο η γυναίκα είχε βάλει άθελά της φωτιά στο σπίτι της, το οποίο είχε καεί ολοσχερώς. Γεγονός που της είχε στοιχίσει αρκετά, με τον πατέρα της να βρίσκεται στο πλευρό της και να τη φροντίζει για να το ξεπεράσει.

Διαβάστε ακόμη:

11 χρόνια από την εξαφάνιση του Γιώργου Ποθητού στη Ραφήνα! Θρίλερ δίχως τέλος…

Συγκλονίζει η ιστορία του εθελοντή που ρίχτηκε στις φλόγες για να σώσει έναν άνδρα στην πυρκαγιά της Πεντέλης

Μεγαλεία ο Τριαντάφυλλος! Η σπιταρόνα του τραγουδιστή στο Πόρτο Ράφτη (φωτό)

Τι συμβαίνει τελικά με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *