09/05/2024 12:22 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παππούς ίπταται στην παραλία για βουτιά! Τύφλα ναχει ο Γκρεγκ Λουγκάνις (φωτό+βίντεο)

Ο 85χρονος αποφάσισε να κόψει την ανάσα των λουόμενων...


Άλλοι στην ηλικία του πάνε με το ζόρι να βρεχτούν, αν το επιτρέπει η ηλικία τους και ο γιατρός τους. Κι αυτός 85 χρονών παρακαλώ, κάνει καταδύσεις από ψηλά. Παππού, τύφλα ναχει ο ολυμπιονίκης Γκρεγκ Λουγκάνις.

Μέσα σε λίγες ημέρες η… τολμηρή βουτιά ενός υπερήλικα -λέγε με και παππού- σε παραλία της Ρόδου, κατάφερε να γίνει ένα από τα αγαπημένα video του Instagram!

Οχι αυτή τη φορά δεν πρόκειται για κάποιο χορευτικό του TikTok, κάποια καλλίγραμμη του Instagram ή ένα φαντεζί story του Facebook.

Ο… παππούς που έγινε viral ήταν ένας 85χρονος (και κάτι ψιλά) που αποφάσισε να κόψει την ανάσα των λουόμενων στην παραλία του νησιού των Δωδεκανήσων.

Ο Γκρεγκ Λουγκάνις

Ο Γκρέγκορι Ευθύμιος “Γκρεγκ” Λουγκάνις (/luːˈɡeɪnɨs/, γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου το 1960) είναι Αμερικανός Ολυμπιονίκης στις καταδύσεις, ΛΟΑΤ ακτιβιστής και συγγραφέας, που κέρδισε Ολυμπιακά μετάλλια στους Ολυμπιακούς αγώνες του 1984 και του 1988 τόσο στο αναπηδητήριο όσο και στην πλατφόρμα.

Είναι ο μόνος άντρας αθλητής και ο δεύτερος καταδύτης στην ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων, που σάρωσε τα μετάλλια στις καταδύσεις σε συνεχόμενες Ολυμπιάδες. Το 1984, έλαβε το βραβείο James E. Sullivan Award από την Ερασιτεχνική Αθλητική Ένωση (AAU) ως ο πιο εξαιρετικός ερασιτέχνης αθλητής των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dons (@donnamgmt)

Διαβάστε ακόμη:

Πόρτο Ράφτη: “Ο άνθρωπος πέθανε γιατί δεν υπήρχε κανείς να τον σώσει! Ούτε γιατρός, ούτε ασθενοφόρο”

Το ερωτικό «τρίγωνο» της Νέας Μάκρης και η δολοφονία της κούκλας Φαίης

Τι συμβαίνει τελικά με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *