20/04/2024 7:26 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Μου άρπαξαν την τσάντα μπροστά στα μάτια μου”! Μαρκοπουλιώτης περιγράφει πως τον έκλεψαν

"Αν βρείτε δερμάτινη τσάντα μπεζ μάρκας ΚΕΜ και/ή δερμάτινο πορτοφόλι μεγάλου μεγέθους χρώματος μωβ, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου"


Πάλι καλά που δεν είχε χρήματα μέσα η τσάντα. Το άσχημο αυτό περιστατικό περιγράφει με λεπτομέρειες κάτοικος της περιοχής του Μαρκόπουλου, ο οποίος μάλιστα του άρπαξαν την τσάντα μπροστά στα μάτια, μέρα μεσημέρι

Όπως αναφέρει χθες στις 12:40 στον περιφερειακό (Ελληνικής Δημοκρατίας), οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του και του έκλεψαν την τσάντα. Καλύτερα όμως διαβάστε πως περιγράφει ο ίδιος το περιστατικό που του συνέβη:

“Φίλοι Μαρκοπουλιώτες, γύρω στις 12.40 μου έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου στον περιφερειακό (Ελληνικής Δημοκρατίας) και μου έκλεψαν την τσάντα, μπροστά στα μάτια μου.

Αν βρείτε δερμάτινη τσάντα μπεζ μάρκας ΚΕΜ και/ή δερμάτινο πορτοφόλι μεγάλου μεγέθους χρώματος μωβ, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζι μου!

Λεφτά δεν είχα και οι κάρτες ακυρώθηκαν, αλλά τα έγγραφα και τα διάφορα άχρηστα για άλλους μπιχλιμπίδια που υπήρχαν μέσα, έχουν συναισθηματική αξία για μένα”.

Διαβάστε ακόμη:

Καταγγελία για περίεργες “συνδιαλλαγές”! Πετάνε πάνω από τη Ραφήνα και όχι από την Αρτέμιδα

Τραγικό! Ο αγνοούμενος βρέθηκε νεκρός σε γκρεμό στο Πόρτο Ράφτη – Τι συνέβη…

Δώστε την προσοχή σας! Διαρρήκτες κόβουν βόλτες στις γειτονιές και “χτυπάνε” σπίτια και μαγαζιά

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *