25/04/2024 5:49 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Καταγγελία: Τα φώτα του Δήμου είναι αναμμένα και την ημέρα στην Αρτέμιδα!!!

Τι απάντησε ο Δήμαρχος Αρτέμιδας-Σπάτων κ. Δημήτρης Μάρκου


Μετά από καταγγελία κατοίκου της περιοχής στο ραδιόφωνο του Σκάϊ για τα φώτα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στην Αρτέμιδα που είναι αναμμένα όχι μόνο το βράδυ αλλά και την ημέρα με το φως του ήλιου, παρενέβη ο δήμαρχος Αρτέμισας-Σπάτων κ. Μάρκου απάντησε τα εξής…

“Το φωτοκύτταρο που δίνει εντολή για να ανάψουν τα φώτα, όταν βραδιάζει, είναι προσβάσιμο στους ανθρώπους και κάποιοι δημότες πηγαίνουν και το καλύπτουν με ταινία, όποτε το αχρηστεύουν. Το επόμενο διάστημα θα μετακινηθεί σε άλλο μη προσβάσιμο σημείο...”!

Όπως αναφέρει ο Δημήτρης Πνευματικάτος… “Άρα ο δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου πέρα από την καταγγελία, ήταν γνώστης του θέματος…”.

“Γνωρίζω -συνεχίζει- πως για τα περισσότερα δεινά του δήμου μας είναι υπαίτιοι οι δημότες. Γνωρίζω όμως και την επιπολαιότητα της διοίκησης… πολλά λέγονται και ελάχιστα υλοποιούνται… και πως να υλοποιηθούν πίσω από τος κουρτίνες;”.

Το βιογραφικό του Δημάρχου Δημ. Μάρκου

Ο Δημήτρης Μάρκου γεννήθηκε το 1969, στην Αρτέμιδα και στα Σπάτα, όπου και κατοικεί μόνιμα.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Κάτοχος Master of Business Administration από το European University – Παρίσι με ειδίκευση στη Χρηματοοικονομική Ανάλυση (Επιχειρήσεων και Τραπεζών) και στα συστήματα προβλέψεων. Κάτοχος Bachelor of Business Administration από το European University – Μοντρέ με ειδίκευση στη Διεθνή Διοίκηση και το Μάρκετινγκ. Απόφοιτος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Δημόσιας Διοίκησης (ΕΙΡΑ) στο Μάαστριχτ. Απόφοιτος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ: Δραστηριοποιήθηκε επί σειρά ετών στον ιδιωτικό τομέα, ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ: Εκλεγμένος Νομαρχιακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό «Αττική Πολιτεία» (2006). Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λαϊκής Επιμόρφωσης (2007).

Μέλος της επιτροπής του άρθρου 14 στην Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Περιφέρειας Αττικής ως εκπρόσωπος της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας. Μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης για την Διοικητική Μεταρρύθμιση. Μέλος και εισηγητής της 9ης Μόνιμης Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Ανάπτυξης σε θέματα Κοστολόγησης και Έρευνας Τιμών Αγοράς.

Αναπληρωτής Πρόεδρος στην Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή» (2008). Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή (ECC-Net) στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα: Διαρρήκτες “χτύπησαν” τρία σπίτια στην ίδια πολυκατοικία

Mεγάλη προσοχή στην Αρτέμιδα, έχει τσούχτρες στη θάλασσα

Πιλότος Πολεμικής Αεροπορίας ξεκαθαρίζει: Η Ραφήνα και η Αρτέμιδα πρέπει να μάθουν ότι…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *