29/03/2024 2:16 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θρήνος για την 6χρονη! Μπήκε στη θάλασσα και…

Οι δύο διασώστες έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να το επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δεν...


Θρήνος και οδυρμός για την 6χρονη που μπήκε στη θάλασσα για να βουτήξει στα νερά και για λόγους που κανείς δεν γνωρίζει, το άτυχο κοριτσάκι πνίγηκε από τη μια στιγμή στην άλλη. Ούτε οι διασώστες δεν κατάφεραν να κρατήσουν το παιδί στη ζωή.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το μπάνιο για μια οικογένεια στην Κόρινθο, καθώς ένα 6χρονο κοριτσάκι που επισκέφθηκε την παραλία μαζί με τον πατέρα του, πνίγηκε στη θάλασσα.

Το θλιβερό συμβάν έγινε στην περιοχή Καλαμάκι Κορινθίας, με τις αστυνομικές αρχές να διεξάγουν έρευνα για να εξακριβώσουν τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr, το κοριτσάκι μπήκε στη θάλασσα για βουτιά και, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, πνίγηκε. Άμεσα ενημερώθηκε ασθενοφόρο όπου έσπευσε στο σημείο με δύο διασώστες. Οι ίδιοι έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να το επαναφέρουν στη ζωή.

Στη συνέχεια, μετέφεραν το 6χρονο κοριτσάκι στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της. Οι γονείς της εξάχρονης έδωσαν καταθέσεις στο λιμεναρχείο Iσθμίας, το οποίο έχει αναλάβει και την προανάκριση.

Διαβάστε ακόμη:

Γέρακας – θρήνος: “Καλό ταξίδι Χριστόφορε αγόρι μας”! Ήταν 21 χρονών

Πόρτο Ράφτη: “Τριτοκοσμική η κατάσταση στην παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα”

Aρτέμιδα: 25 ευρώ ξαπλώστρα & ομπρέλα! Είναι αλήθεια;

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *