25/04/2024 1:31 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τι τραγικό! Πνίγηκε μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού της

Το μικρό παιδί βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα, είναι καλά στη υγεία του και αναμένεται ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση


Τραγικό πραγματικά αυτό που συνέβη σήμερα το απόγευμα σε πισίνα. Μια νέα γυναίκα 36 ετών έχασε τη ζωή της μπροστά στα μάτια του παιδιού της που είναι μόλις τεσσάρων χρόνων, χωρίς κανείς μέχρι τώρα να γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη.

Νεκρή ανασύρθηκε μια νεαρή γυναίκα μέσα από πισίνα. Το δυστύχημα με πνιγμό συνέβη σε παραλιακή επιχείρηση στην περιοχή της Πλάκας, στη Νάξο, σήμερα το απόγευμα.

Οι πρώτες πληροφορίες του Cyclades24.gr αναφέρουν ότι η 36χρονη γυναίκα, μόνιμη κάτοικος του νησιού, ανασύρθηκε νεκρή από την πισίνα κι ενώ βρισκόταν μαζί με το μικρό παιδί της.

Στο σημείο έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ, ωστόσο όπως αποδείχτηκε ήταν ήδη αργά και η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο νησί.

Το μικρό παιδί περίπου 4 ετών βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα Νάξου, είναι καλά στη υγεία του και αναμένεται ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

Μέχρι στιγμής, οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ κανεις δε γνωρίζει τι έγινε. Δυστυχώς ακόμα ένας νέος άνθρωπος χάνει τη ζωή του άδικα και πρόωρα.

Διαβάστε ακόμη:

Όταν βρήκαν διάσημο ζωγράφο κρεμασμένο στο μπαλκόνι του στη Ραφήνα

Αυτή είναι η παραλία του Αγ. Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη που γίνεται χαμός (βίντεο)

“Ποντικοί” χτύπησαν (σε 20 λεπτά) δυο μεγάλες εταιρείες στις Αχαρνές

 

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *