18/05/2024 11:26 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ασκληπιείο Βούλας: “Ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία τής χώρας και δεν διαθέτει μαγνητικό τομογράφο;”

"Τόσοι πλούσιοι μένουν στην περιοχή μας, δεν βρέθηκε ένας να δώσει τα χρήματα που απαιτούνται..."


Την αγανάκτησή τους εκφράζουν οι ασθενείς του Ασκληπιείου Βούλας για την έλλειψη μαγνητικού τομογράφου στο νοσοκομείο. “Είναι δυνατόν ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, όπως το Ασκληπιείο να μην έχει μαγνητικό τομογράφο, και να στέλνουν τους ασθενείς εκτός;”…τονίζουν χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τι αναφέρει ο κ. Δρογώσης στο “Forum των 3Β”…

“Χθες βρέθηκα στα εφημερεύοντα ιατρεία τού Ασκληπείου Βούλας με συγγενικό μου πρόσωπο…

Καθώς περίμενα στους διαδρόμους, άκουσα να στέλνουν ασθενή για μαγνητική εκτός νοσοκομείου. Πλησιάζω λοιπόν έναν ακτινολόγο και τού λέω “ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία τής χώρας, όπως το Ασκληπιείο Βούλας, και δεν διαθέτει αξονικό τομογράφο???”. (σ.σ. αξονικός τομογράφος υπάρχει στο νοσοκομείο, μαγνητικός τομογράφος δεν υπάρχει)
Άσε λέει, πικρή ιστορία…

Και αναρωτιέμαι… Τόσοι πλούσιοι μένουν στην περιοχή μας. Σπαταλούν τού κόσμου τα χρήματα για την διασκέδασή τους, για την άνεσή τους, για τόσα άλλα που τούς αφορούν προσωπικά.

Δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ να δώσει ένα εκατομμύριο ευρώ δωρίζοντας έναν τομογράφο στο νοσοκομείο, ανακουφίζοντας τόσους και τόσους συνανθρώπους μας ?”

Νέος Αξονικός Τομογράφος

Όσον αφορά τον αξονικό τομογράφο που εκ παραδρομής αναφέρεται, γνωρίζουμε ότι…

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που προέκυψε στο Νοσοκομείο ήταν η λειτουργία του Αξονικού Τομογράφου που χρονολογείτο από το 2004. Το καλοκαίρι του 2018 τέθηκε εκτός λειτουργίας.

Η λύση δόθηκε από την δωρεά του Αθανασίου Μαρτίνου – ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ με ένα νέο Αξονικό Τομογράφο της εταιρείας SIEMENS, 16 τομών, με ριζική ανακαίνιση των κύριων και βοηθητικών χώρων του Αξονικού και με νέα θωράκιση ακτινοβολίας του χώρου.

Ο Αξονικός αυτός τον Ιούνιο του 2019, απεγκαταστάθη και εδόθη από τον ίδιο δωρητή στο Νοσοκομείου Νάξου, με δαπάνη μεταφοράς του ιδίου και ανακαίνισης του εκεί χώρου.

Στο Ασκληπιείο Βούλας έχει τοποθετηθεί και εγκατασταθεί νέος Αξονικός Τομογράφος 64 τομών GENERAL ELECTRIC από το πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής, «Εξοπλισμοί Νοσοκομείων», προϋπολογισμού 4,6 εκατ.€.

Διαβάστε ακόμη:

Οι “χρυσές” ξαπλώστρες είναι εδώ…

“Γαλλικά” και απρέπειες στο Λεωφορείο της Γραμμής 319, στα Σπάτα!

Σοκ: Βιασμός γυναίκας στον Μαραθώνα!!!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *