25/04/2024 10:59 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Summer moments! Το Πόρτο Ράφτη από ψηλά (έξοχο βίντεο)

Όλες οι εικόνες είναι τραβηγμένες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2022


Είναι μαγεία! Το Πόρτο Ράφτη από ψηλά σε καλοκαιρινές πτήσεις και σε ένα βίντεο μοναδικό… Το καλοκαίρι σιγά σιγά φεύγει κι εμείς φεύγουμε σταδιακά από τους τόπους των διακοπών μας. Υπάρχουν ωστόσο άπειρα μέρη κοντινά μας στα οποία να μπορούμε για καιρό ακόμη να πάρουμε μερικές “δόσεις” καλοκαιριού, που τόσο τις έχουμε ανάγκη όλοι μας.

Εν προκειμένω, τα δικά μας κοντινά, καθότι Αθηναίοι είναι τα μέρη της Αττικής. Στο σημερινό μας βίντεο λοιπόν, θα δούμε ή μάλλον θα ξαναδούμε από ψηλά το αγαπημένο μας Πόρτο Ράφτη.

Το Πόρτο Ράφτη είναι μία περιοχή που παρουσιάζουμε συχνά και που προσωπικά γνωρίζω από το 1985 (!). Με το βλέμμα του drone θα παρουσιάσουμε διάφορες όμορφες καλοκαιρινές εικόνες της περιοχής, σε ώρες ησυχίας, μία ησυχία που η περιοχή θα αρχίσει να ανακτά πλέον σταδιακά.

Όλες οι εικόνες του βίντεο είναι τραβηγμένες τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2022, είτε όμως πολύ πρωί, είτε καθημερινές, είτε την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Θα απολαύσουμε λοιπόν το καλοκαιρινό Πόρτο Ράφτη έτσι όπως μας αρέσει: ήρεμο, με πεντακάθαρη ατμόσφαιρα, με χρώματα!

Η περιοχή ούτως ή άλλως έχει μία μοναδική θέα στην ανατολή και αυτή που είδαμε τον Ιούλιο που μας πέρασε, με τον ήλιο να ανατέλλει πίσω από την Όχη της Εύβοιας και που την έκανε να μοιάζει με Φάρο στο Αιγαίο, μας έμεινε πραγματικά αξέχαστη!

Το ίδιο και το εκπληκτικό, γεμάτο χρώματα, συννεφιασμένο ηλιοβασίλεμα της 14ης Αυγούστου, που απ’ό,τι φαίνεται είχε τρελάνει και τους λίγους Αθηναίους που είχαν μείνει στην πόλη και το απαθανάτισαν με κάθε τρόπο.

Θα πετάξουμε φυσικά πάνω από την πρωινή και ήσυχη Ερωτοσπηλιά των καθημερινών του Ιουλίου, αλλά και πάνω από την πολύ πρωινή πλαζ του ΕΟΤ στο Αυλάκι, πάνω από τον Καμπούρη με την πανοραμική θέα στον όρμο των Πρασιών αλλά και ολόκληρο το Πόρτο Ράφτη, καθώς και πάνω από το Τουρκολίμανο (προσεγγίζεται με σκάφος ή με μονοπάτι από τη Χαμολιά), τον εκπληκτικό όρμο με τα φωτεινά νερά που προστατεύονται άψογα από το καλοκαιρινό μελτέμι που επέμεινε αρκετά φέτος το καλοκαίρι.

Μέχρι την επόμενή μας βόλτα, εξόρμηση, να είστε όλοι καλά!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *