26/04/2024 12:42 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Καραμπόλα με πέντε αυτοκίνητα στο Μαρκόπουλο! Υπάρχουν νεκροί;

Σύμφωνα με μαρτυρίες είχαν εμπλοκή πέντε οχήματα. Ανάμεσά τους και μία νταλίκα


Σε συνέχεια της χθεσινής είδησης για το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι της Τετάρτης 14/09 στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου στο ρεύμα προς την Αττική, στο ύψος του Κοιμητήριου και δημιουργήθηκε απίστευτο μποτιλιάρισμα με συνέπεια θα δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος, υπάρχουν κάποια νεώτερα…

Μάλιστα υπήρξε και διακοπή κυκλοφορίας, αφού σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, για την είσοδο στην Αττική Οδό διενεργείτο εκτροπή στο σημείο προς τον παράδρομο της λεωφόρου Μαρκοπούλου.

Όπως αναφέρουν μάρτυρες σχετικά με το τροχαίο είχαμε καραμπόλα με εμπλοκή πέντε οχημάτων. Και μάλιστα είχε εμπλοκή και μία νταλίκα, η οποία έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους άνθρωποι. Συγκεκριμένα αναφέρουν  για θανάσιμο τραυματισμό δύο ατόμων.

Οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν διασταυρωθεί από την τροχαία, καθώς δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση γύρω από αυτό. Γι αυτό και σας τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη. Αναμένουμε τα νεότερα για να σας πληροφορήσουμε για το τι ακριβώς συνέβη.

Διαβάστε ακόμη:

Η απάντηση του Δημάρχου Δ. Μάρκου για το τροχόσπιτο στην Αρτέμιδα

Σήμερα γάμος γίνεται στο Πόρτο Ράφτη! Ποιος επώνυμος παντρεύεται

Τι “μαγειρεύει” ο Άκης Πετρετζίκης στη Ραφήνα; (φωτό)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *