25/04/2024 3:59 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γ. Καρατζάς: “Οποιαδήποτε μορφή βίας δεν θα γίνει ανεκτή”

"Πρέπει με κάθε δυνατό τρόπο να διασφαλίσουμε τη σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων της Πολεοδομίας της Παλλήνης"


Έντονη αντίδραση του επικεφαλής της Παράταξης “Πόλεις για να ζεις” Γεωργίου Καρατζά, για το περιστατικό βίας εναντίον υπαλλήλων της Υπηρεσίας Πολεοδομίας του Δήμου Παλλήνης από πολίτη.

“Με μεγάλη μου θλίψη πληροφορήθηκα το περιστατικό αδικαιολόγητης βίας που έλαβε χώρα στην πολεοδομία του Δήμου Παλλήνης εναντίον υπαλλήλων της υπηρεσία.

Είναι σαφές πως οποιαδήποτε μορφή βίας είτε σωματική είτε λεκτική δεν μπορεί και δεν θα γίνει ανεκτή.

Πρέπει με κάθε δυνατό τρόπο να διασφαλίσουμε τη σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων μας, βελτιώνοντας όπου χρειαστεί τις συνθήκες, ώστε οι δημοτικοί υπάλληλοί μας να απολαμβάνουν ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον όπως και κάθε εργαζόμενος στην χώρα μας.

Ιδιαίτερα για τους συνάδελφους μου στην υπηρεσία πολεοδομίας του δήμου μας, γνωρίζοντας πόσο πιεστική και αγχωτική είναι η εργασία τους θα ήθελα να εξηγήσω κάποια πράγματα, κυρίως προς τον απλό πολίτη.

Λόγω του επαγγέλματός μου – είμαι πολιτικός μηχανικός- έχω πάει σε όλες τις πολεοδομίες του νομού Αττικής και σε περισσότερες από είκοσι ακόμα σε όλη την Ελλάδα. Οι συνάδελφοι που εργάζονται στον δήμο μας έχουν και την απαραίτητη επιστημονική αρτιότητα αλλά και το ανάλογο ήθος που τους κάνει από τους καλύτερους στο τομέα τους.

Όσο όμως και να θέλουν να βοηθήσουν πρέπει να κινηθούν μέσα στα πλαίσια του νόμου. Πάντα θα προσπαθήσουν για το παραπάνω, δεν είναι ούτε αμέτοχοι στο πρόβλημα του άλλου ούτε αδιάφοροι. Θα προσπαθήσουν να βρουν λύση αλλά πάντα μέχρι εκεί που τους επιτρέπει το γράμμα αλλά και το πνεύμα του νόμου. Είναι αρωγοί στα προβλήματα μας, είναι αυτοί που προσπαθούν να μας τα λύσουν, δεν είναι αυτοί που μας τα δημιουργούν. Είναι αυτοί που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την γραφειοκρατία της κρατική εξουσία και όχι αυτοί που την δημιουργούν.

Γενικεύοντας καταστάσεις και κατηγορώντας τους άλλους για πράγματα που ίσως να φταίμε και εμείς ίδιοι είναι ο εύκολος δρόμος, έτσι όμως αδικούμε ανθρώπους που ίσως κάποια στιγμή για κάτι, να τους χρωστάμε και ένα ευχαριστώ.

Τις θερμές μου ευχές για γρήγορη ανάρρωση στους δύο συναδέλφους της πολεοδομίας του δήμου Παλλήνης”.

Γεώργιος Καρατζάς

Διαβάστε ακόμη: 

Αθανάσιος Ζούτσος: Σε εκδήλωση για τους πυρόπληκτους της Παλλήνης, χόρεψε το «Βρέχει φωτιά στην στράτα μου»!

Προσοχή! Υποπτο αυτοκίνητο κυκλοφορεί στην περιοχή του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης

H πλατεία Λαυρίου τη δεκαετία του ΄70

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *