28/03/2024 11:54 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βιασμός 12χρονης: Ο Γιώργος Πατούλης για τη σχέση του με τον Ηλία Μίχο

"Συναντάμε πολύ κόσμο και δεν είμαστε απρόσιτοι…"


Τα ντοκουμέντα του Live News για το μαρτύριο της 12χρονης κρατούν σταθερά το θέμα στο προσκήνιο, με τις αντιδράσεις να συνεχίζονται. Ένα μήνα μετά τη σύλληψη του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση φρίκης, ο Γιώργος Πατούλης μιλάει για εκείνον και τις σκέψεις που κάνει το τελευταίο διάστημα.

«Τον γνώρισα όπως γνωρίζω κάθε μέρα περίπου 100 ανθρώπους, που θέλουν είτε να μου πιάσουν το χέρι, είτε να φωτογραφηθούν. Και είναι αλήθεια το 2017, όπου τότε ήμουν μαζί με το “Όλοι μαζί μπορούμε” σε πολλές εκκλησίες και του Κολωνού, εκεί γνώρισα και τον επίτροπο της εκκλησίας που ήταν ο Μίχος» δήλωσε ο περιεφερειάρχης Αττικής.

Οι φωτογραφίες του Γιώργου Πατούλη με τον Ηλία Μίχο έκαναν το γύρο του διαδικτύου όπως κι τα λόγια που έλεγε για εκείνον πριν συλληφθεί, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στο σπίτι του.

Τότε όπως λέει ο Περιφερειάρχης Αττικής όχι μόνο δεν γνώριζε τη σκοτεινή πλευρά του επιχειρηματία, αλλά αδυνατούσε να βάλει στο μυαλό του, να σκεφτεί προς αυτή την κατεύθυνση. Το προφίλ που είχε χτίσει προσεκτικά ο 53χρονος δεν επέτρεπε δεύτερες σκέψεις. «Θεωρώ πως αυτό το φρικιαστικό το οποίο μάθαμε και προφανώς δεν γνωρίζαμε είναι κάτι το οποίο νιώθουμε αποτροπιασμό και μόνο» τόνισε ο περιφερειάρχης.

Στην παρέα όπως θυμούνται εκείνοι που τον συναναστρέφονταν φρόντιζε να δείχνει ένα άτομο έξω καρδιά με ευαισθησίες. Η είδηση της σύλληψης ήρθε να τους συνταράξει. Κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι ο 53χρονος εξέδιδε συστηματικά μια μαθήτρια της 6ης Δημοτικού. Σε οίκο ανοχής όπως έχει πει το παιδί, μέσα σε αυτοκίνητα αλλά και σε αυτό το διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, που έκανε αυτοψία η κάμερα του Live News.

«Συναντάμε πολύ κόσμο και δεν είμαστε απρόσιτοι… και ενδεχομένως η φωτογράφιση που επιδιώκει κάποιος με σκοπό να αποκομίσει και εκείνος κάτι από την προσωρινή σχέση να ήταν κάτι που συνέβη και με τον συγκεκριμένο άνθρωπο» δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Όλα αυτά την ώρα που η 12χρονη συνεχίζει να υποστηρίζεται από παιδοψυχολόγους και οι αστυνομικοί να συγκεντρώνουν στοιχεία για επιπλέον άτομα, που φέρονται να την είχαν κακοποιήσει.

Φεύγουν από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τα βλέμματα βρίσκονται στραμμένα και στα 8 παιδιά της οικογένειας που σύμφωνα με προσωρινή διαταγή θα αποχωρήσουν από το «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να φιλοξενηθούν από τη θεία τους και τη γιαγιά τους. Συγκεκριμένα δύο εξ’ αυτών θα πάνε στη θεία που κατοικεί στη Λευκάδα και τα τέσσερα θα μείνουν με τη γιαγιά τους, την πεθερά της 37χρονης μητέρας που παραμένει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, να αισιοδοξεί ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα αναλάβει την επιμέλειά τους.

Έρχονται νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Νέος κύκλος συλλήψεων φαίνεται να «ανοίγει» στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Βήμα» & «Τα Νέα» αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι η Αστυνομία έχει αποστείλει στις δικαστικές αρχές την πλήρη λίστα και με τα 212 άτομα.

Η λίστα αυτή περιλαμβάνει τα ονόματα των 212 ατόμων αλλά και τι ακριβώς έκαναν όλοι αυτοί που επικοινωνούσαν με την 12χρονη από τα Σεπόλια.

Πλέον φαίνεται να έχει τελειώσει η διαδικασία της ταυτοποίησης και «ανοίγει» ο κύκλος με τους 212 ανθρώπους της λίστας της Αστυνομίας.

Εκεί που στρέφεται το ενδιαφέρον είναι να υπάρξουν διώξεις για ορισμένα από τα 212 άτομα της λίστας.

Δες τα βίντεο εδώ

Διαβάστε ακόμη:

Ραφήνα! Βόμβα από την Δήμητρα Τσεβά: Κατεβαίνει για Δήμαρχος

Πένθος στη Νέα Μάκρη για την απώλεια του Βασίλη Ζούρου! Ήταν ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Ο Βασίλης»

Έπιασαν παιδοβιαστή στο Λαύριο που θέλει να ντύνεται «Δρακουμέλ» και τα παιδιά “Στρουμφάκια”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *