26/04/2024 5:15 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Φωτογραφικά Ταξίδια” στη Ραφήνα για φιλανθρωπικό σκοπό

Τα έργα πωλούνται προς 20€ το ένα και τα έσοδα θα δοθούν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου


Χθες Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στη Ραφήνα έγιναν τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου που διοργανώνει για φιλανθρωπικό σκοπό, ο ΔΟΠΑΠ και οι “θιασώτες των μελών της ομάδας “Φωτογραφικά Ταξίδια”.

Οι λόγοι που κάνουν αυτή την έκθεση ξεχωριστή είναι ότι οι εκθέτες – φωτογράφοι είναι κάτοικοι της Ραφήνας και του Πικερμίου που για ακόμα μία χρονιά παρακολούθησαν τα μαθήματα φωτογραφίας του Δήμου, που διοργανώνει ο ΔΟΠΑΠ, με δάσκαλο τον καταξιωμένο επαγγελματία φωτογράφο Βασίλη Βρεττό και ότι τα τα έσοδα της έκθεσης, από τις φωτογραφίες οι οποίες θα πουληθούν, θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και πιο συγκεκριμένα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.

Η έκθεση θα παραμείνει έως 31/12/2022. Τα έργα πωλούνται προς 20€ το ένα, και όπως ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της σύντομης ομιλίας του, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, η πρώτη αγορά φωτογραφίας έγινε από τον ΔΟΠΑΠ.

Στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος και ο πρ. πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας.

Διαβάστε ακόμη:

Νέο εμπορικό πάρκο στα Σπάτα! Πολύ κοντά στην Αττική Οδό και στο αεροδρόμιο

“Λευκή Νύχτα”! Η Ραφήνα χόρεψε στον ρυθμό του Γιώργου Τσαλίκη (φωτό & βίντεο)

Στη Σουηδία είδαν την “εξαφανισμένη” Άρτεμη από το Κορωπί! Ανατροπή στο θρίλερ

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *