05/05/2024 4:31 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

«Βγήκε ο γελοίος ο Λιάγκας και είπε πως…»! Ποια το είπε;

Το ξέσπασμα της διάσημης Instagrammer κατά του παρουσιαστή-δημοσιογράφου


Τα πήρε με τον Γιώργο Λιάγκα η γνωστή Instagrammer και τα χωσε χοντρά στις δηλώσεις της κατά του δημοσιογράφου-παρουσιαστή. “Βγήκε ο γελοίος (Λιάγκας) και είπε πως…”, δήλωσε η Super Κική, η οποία πήρε μέρος στα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ του Λευτέρη Πανταζή για το τρασγούδι «Αν δεν ήμουν παντρεμένος» πρωταγωνιστεί ως νυφούλα για τις ανάγκες του ρόλου.

Στο βιντεοκλίπ συμμετέχουν επίσης ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με τον Λευτέρη Ελευθερίου, αλλά και η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και απέσπασε δηλώσεις από την Instagrammer Super Κική η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που την οδήγησε στα κρατητήρια.

«Μου έκανε φυσικά κακό στην εικόνα μου γιατί ήταν η δεύτερη φορά που ακουγόταν κάτι τέτοιο για μένα. Βέβαια άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Κυρίως οι άνδρες ξεσηκώθηκαν τόσο πολύ που πήρα πάρα πολλά αρνητικά μηνύματα – και παίρνω ακόμα – από άνδρες κυρίως», ανέφερε αρχικά η Σούπερ Κική.

Και πρόσθεσε: «Καλά… βγήκε και ο γελοίος ο Λιάγκας και είπε πως εγώ είπα ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο, που δεν το είπα ποτέ και όλοι με φωνάζουν δημόσιο πρόσωπο στο hate coment. Θεωρώ ότι 15 δευτερόλεπτα βίντεο να έχεις δει δικό μου θα καταλάβεις αν το είπα ή αν δεν το είπα. Όλα αυτά που μου συμβαίνουν στη ζωή μου τα κάνω χρυσά εισιτήρια. Πυροβολείτε όσο θέλετε».

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *