19/05/2024 5:07 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πέρασε ένας χρόνος! Σαν σήμερα “έφυγε” ο Δημήτρης έξω από ένα μπαρ στη Ραφήνα

Του είχαν στήσει ενέδρα οι δράστες - Παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο τα χτυπήματα ήταν καίρια και δεν άντεξε


Ήταν 26 Ιουνίου 2022 όταν έσκασε η τραγική είδηση τοιυ θανάτου, ενός ανθρώπου μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό του, εξω από ένα μπαρ στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας. Θύμα αυτής της παρεξήγησης, που είχε αυτή την τραγική κατάληξη ήταν ο 42χρονος Δημήτρης Κόρδας από τον Μαραθώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άτομα τον χτυπούσαν αλύπητα και δεν σταμάτησαν ούτε όταν φαινόταν να χάνει τις αισθήσεις του. Παρότι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στον Ερυθρό Σταυρό, ο 42χρονος δεν τα κατάφερε και τις πρώτες πρωινές ώρες κατέληξε.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο μπαρ με την φίλη του. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία «άναψαν τα αίματα» και ο 42χρονος δέχθηκε σφοδρή επίθεση από θαμώνες του μαγαζιού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ακατάσχετη αιμορραγία και δεν ανταποκρινόταν σε οποιοδήποτε ερέθισμα.

Για το περιστατικό του τσαμπουκά που έγινε στις 02:05 τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και στις 03:10 βρισκόταν ήδη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός». Εκεί, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε στην διασωλήνωσή του. Παρ’ όλη όμως την προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή υπέκυψε στα τραύματά του.

Ποιος ήταν ο Δημήτρης Κόρδας από τον Μαραθώνα

Ο Δημήτρης Κόρδας κατοικούσε στην παραλία του Μαραθώνα και περιγράφεται ως ένα άτομο που δεν έδινε δικαιώματα, δεν έμπλεκε σε καυγάδες και σε τσαμπουκάδες.

Εργαζόταν ως οδηγός σε εταιρεία με θερμοκήπια και ταξίδευε σε όλη την Ελλάδα. Μέχρι πριν από δύο χρόνια είχε μία μακροχρόνια σχέση, που κράτησε σχεδόν δεκατρία χρόνια. Το ζευγάρι χώρισε και αυτό το διάστημα έψαχνε να βρει μία σύντροφο για να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια.

Το συγκεκριμένο μπαρ στη Ραφήνα ήταν το στέκι του. Εκεί έκλειναν ραντεβού οι φίλοι για να συναντηθούν. Ήξεραν πάντα ότι κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ θα βρίσκονταν εκεί και θα απολάμβαναν την παρέα και το ποτό τους.

Το ίδιο έγινε και το μοιραιο βράδυ. Όμως ορισμένοι φίλοι του λόγω της βροχής αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν. Έτσι, ο Δημήτρης δεν περιστοιχιζόταν από τους φίλους του, ήταν σχεδόν μόνος.

Δύο συλλήψεις για την ενέδρα θανάτου

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο 24χρονων που στις καταθέσεις τα έριχναν ο ένας στον άλλον και άλλοτε στον Δημήτρη, υποστηρίζοντας ότι τους επιτέθηκε πρώτος και μέσα στο μπαρ αλλά και έξω από αυτό. Αυτόπτες μάρτυρες ωστόσο δήλωσαν ότι οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στο θύμα και τον περίμεναν να βγει από το μαγαζί για να τον χτυπήσουν.

Αυτή είναι η τραγική μοίρα του Δημήτρη που έφυγε σαν σήμερα τόσο άδικα από τη ζωή. Και να σκεφτεί κανείς ότι βγήκε ένα βράδυ να πιει ένα ποτό με μια φίλη του…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *