13/05/2024 4:23 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ποιος ήταν ο Δημήτρης Κόρδας από τον Μαραθώνα

Ήταν ένα άτομο που δεν έδινε δικαιώματα, δεν έμπλεκε σε καυγάδες και σε τσαμπουκάδες


Από την στιγμή που έγινε γνωστό το όνομα του θύματος από τον άγριο τσαμπουκά που έγινε τα ξημερώματα στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας, όλοι άρχισαν να ρωτούν ποιος είναι ο 42χρονος Δημήτρης που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα.

Ο Δημήτρης Κόρδας λοιπόν κατοικούσε στην παραλία του Μαραθώνα και περιγράφεται ως ένα άτομο που δεν έδινε δικαιώματα, δεν έμπλεκε σε καυγάδες και σε τσαμπουκάδες.

Εργαζόταν ως οδηγός σε εταιρεία με θερμοκήπια και ταξίδευε σε όλη την Ελλάδα. Μέχρι πριν από δύο χρόνια είχε μία μακροχρόνια σχέση, που κράτησε σχεδόν δεκατρία χρόνια. Το ζευγάρι χώρισε και αυτό το διάστημα έψαχνε να βρει μία σύντροφο για να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια.

Το συγκεκριμένο μπαρ στη Ραφήνα ήταν το στέκι του. Δεν έκλειναν ραντεβού οι φίλοι για να συναντηθούν. Ήξεραν πάντα ότι κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ θα βρίσκονταν εκεί και θα απολάμβαναν την παρέα και το ποτό τους.

Το ίδιο έγινε και χθες. Όμως ορισμένοι φίλοι του λόγω της βροχής αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν. Έτσι, ο Δημήτρης δεν περιστοιχιζόταν από τους φίλους του, ήταν σχεδόν μόνος.

Διαβάστε ακόμα:

Άγριος τσαμπουκάς σε μπαρ στη Ραφήνα με νεκρό έναν 42χρονο

Aυτός είναι ο 42χρονος που έπεσε νεκρός από το ξύλο στη Ραφήνα

Χαμελέοντες και… Μαυρογιαλούροι στην Παλλήνη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *