21/05/2024 5:14 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αχαρνές: Χαρίζει ζωή σε άλλους ανθρώπους ο 54χρονος σεκιουριτάς που του επιτέθηκαν ληστές

«Ο πατέρας μου θα χαμογελάει από ψηλά, ήταν όλη του τη ζωή γενναιόδωρος και βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη», λέει ο γιος του


Η οικογένεια του 54χρονου σεκιούριτι από τις Αχαρνές, ο οποίος έχασε την ζωή του, μετά από άγρια επίθεση που δέχθηκε από συμμορία ληστών, σε εργοτάξιο στον Ασπρόπυργο, κοντά στον ΧΥΤΑ Φυλής, πήρε μια γενναία απόφαση, να δωρίσει τα όργανά του.

Είναι κάτι άλλωστε που το ήθελε ο ίδιος και το είχε εκμυστηρευτεί στον γιο του σε ανύποπτο χρόνο. «Ο πατέρας μου θα χαμογελάει από ψηλά, ήταν όλη του τη ζωή γενναιόδωρος και βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη» λέει ο γιος του στο protothema.gr.

Το χρονικό της επίθεσης

Υπενθυμίζεται πως ο 54χρονος σεκιούριτι «έφυγε» από τη ζωή, έπειτα από ημέρες μάχης. Μάλιστα, εδώ και ημέρες ο άτυχος άνδρας από τις Αχαρνές είχε χαρακτηριστεί κλινικά νεκρός.

Ο 54χρονος, δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με σιδερένια αντικείμενα, την ώρα που εργαζόταν και είχε μεταφερθεί στο «Θριάσιο» όπου και νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είχε χαρακτηριστεί από τους γιατρούς ως μη αναστρέψιμη. Όπως είχε πει κι ο γιος του οι ελπίδες που τους έδωσαν οι γιατροί ήταν μηδαμινές.

Ο 54χρονος δέχτηκε επίθεση από συμμορία ληστών στις 3 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (15/7), στην περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου, εντός του ΧΥΤΑ. Η επίθεση έγινε όταν ο 54χρονος έκανε περιπολία με το αυτοκίνητο του έξω από το φωτοβολταϊκό πάρκο. Αφού του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν αλύπητα, έπειτα πήραν το αυτοκίνητό του, το οποίο βρέθηκε καμένο -περίπου- δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της επίθεσης.

Σε δικηγόρο η υπόθεση

Να σημειωθεί, ότι λόγω της βαρύτητας της υπόθεσης, το θέμα χειρίζεται πλέον η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, για τους άνδρες της οποίας θα πρέπει να αποτελέσει ζήτημα τιμής να βρουν αυτούς που λυμαίνονται το χαλκό και τις ζωές αθώων εργαζομένων και βιοπαλαιστών.

Επιπλέον, η οικογένεια του άτυχου 54χρονου έχει αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο και αναμένονται εξελίξεις. Για τα παιδιά του, ο τρόπος που φαίνεται πώς χάθηκε ο πατέρας τους είναι άδικος και σκληρός και για το λόγο αυτό ορκίζονται ότι θα προσπαθούν μέχρι τέλους να βρουν τους δράστες.

Υπενθυμίζεται, οι συμμορίες που λυμαίνονται την περιοχή γνώριζαν ότι τη συγκεκριμένη μέρα θα ξεφορτώνονταν στο χώρο του εργοταξίου μεγάλη ποσότητα χαλκό σωλήνων. Γνώριζαν επίσης ότι ο σεκιούριτι θα ήταν μόνος του, όποτε οργάνωσαν το σχέδιο τους με σκοπό να τον αιφνιδιάσουν και να κλέψουν τον χαλκό αξίας 30.000 ευρώ. Σε απόσταση περίπου 500 μέτρων υπήρχε φύλακας άλλης εταιρείας ο οποίος δεν αντιλήφθηκε τους ληστές, ούτε το φορτωμένο με κλεμμένο χαλκό τζιπάκι.

Ο γιος του επισημαίνει πως το εργοτάξιο δεν περιφρουρείται με κάμερες, ούτε διαθέτει την σχετική περίφραξη και «οι αστυνομικές Αρχές γνωρίζουν για την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης περιοχής» καθώς στο παρελθόν έχουν συμβεί αρκετά ανάλογα περιστατικά. «Δεν του είχαν διαθέσει ούτε το απαραίτητο αλεξίσφαιρο γιλέκο».

 

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *