02/10/2023 11:57 πμ

Αρτέμιδα! Τελικά πρέπει να πληρώνεις για να κάνεις ένα ντουζ;

Αφού τοποθετήσεις το κέρμα των 50 λεπτών έχεις μόλις 40 δευτερόλεπτα να πλυθείς και να ξεπλυθείς από το αλάτι


Αντικείμενο συζήτησης και διχογνωμίας έχει γίνει για πολλούς στην Αρτέμιδα φέτος το καλοκαίρι, ότι σε πολλά παραλιακά μαγαζιά, εκτός από τα χρήματα που θέλεις για ξαπλώστρες και ομπρέλες, θα πρέπει να πληρώσεις για να κάνεις ένα ντουζ.

Με αφορμή ένα κείμενο στο citynow.gr όπου αναγνώστης του αναφέρει πως για να κάνει κάποιος ντουζ στη συγκεκριμένη πλαζ πρέπει να πληρώσει, ρωτήσαμε μερικούς λουόμενους, αλλά και δύο τρεις επαγγελματίες τι συμβαίνει τελικά.

Όπως προείπαμε οι γνώμες διίστανται: Οι μεν θεωρούν απαράδεκτο το γεγονός πως εκτός του ότι πληρώνεις, ακριβά ή φθηνά δεν έχει σημασία από την στιγμή που εσύ επιλέγεις που θες να πας, για τις ξαπλώστρες και ομπρέλες, ν αυπάρχει κάποιο αντίτιμο ώστε να κάνεις ένα ντουζ, για να φύγει το αλάτι της θάλασσας από πάνω σου.

Από τη μεριά τους οι επιχειρηματίες που διαθέτουν αντίστοιχους χώρους, ισχυρίζονται πως είναι πολύ λογικό, από τη στιγμή που σου παρέχει κι αυτή την “υπηρεσία”, να υπάρχει κάποιο αντίτιμο. “Δεν είναι δημόσιο χώρος, αλλά ιδιωτικός. Κι αυτό έχει το κόστος του”, λένε.

Ακολουθεί το κείμενο του αναγνώστη του citynow.gr…

Το Κίνημα της Πετσέτας φαίνεται πως κάνει δουλειά, αφού πολλοί έχουν μαζέψει τις ξαπλώστρες τους από όλη την παραλία φοβούμενοι τα αυστηρά πρόστιμα. Βέβαια κάποιοι εξακολουθούν να είναι αμετανόητοι και ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί! Αλλά πέρα από τις παραλίες και τις ξαπλώστρες ανακαλύψαμε και κάτι ακόμα και μείναμε με στο στόμα ανοιχτό σε παραλία στη Λούτσα.

Χρήστης του Citynow.gr που βρέθηκε σε παραλία στη Λούτσα μας έστειλε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται πως για να κάνει κάποιος ντουζ στη συγκεκριμένη πλαζ πρέπει να πληρώσει!

Και πως γίνεται αυτό; Κάθεσαι κάτω από την ντουζιέρα, ρίχνεις ένα κέρμα των 50 λεπτών στο μηχάνημα και τότε αρχίζει και το ντουζ να σου ρίχνει νερό προκειμένου να ξεπλυθείς από το αλάτι! Δεν το πιστεύετε; Δείτε την παρακάτω φωτογραφία!

Είναι λοιπόν αλήθεια! Για να κάνεις ντουζ στη συγκεκριμένη πλαζ πρέπει να συμπεριφερθείς σαν να παίζεις σε κάποιο περίπτερο το παιχνίδι με τη δαγκάνα! Και το καλύτερο δεν είναι αυτό! Αφού τοποθετήσεις το κέρμα των 50 λεπτών έχεις μόλις 40 δευτερόλεπτα να πλυθείς και να ξεπλυθείς από το αλάτι! Εάν τελειώσει ο χρόνος αυτός και δεν έχεις προλάβει, τότε θα πρέπει να ρίξεις άλλο ένα κέρμα των 50 λεπτών για να έχεις ακόμα 40 δευτερόλεπτα στη διάθεσή σου.

Πέρα από το υπέρογκο κόστος λοιπόν για να έχεις ξαπλώστρα και να μην αφήσεις σημάδια στην πλάτη σου από τις πέτρες, θα πρέπει να έχετε στο νου σας να έχετε και ψιλά γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα γυρίσετε σπίτι με τα αλάτια! Η απορία είναι η εξής: Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας φορολογείται για αυτό και πόσο νόμιμο είναι αυτό;

by Πραξιτέλης Σαραντόπουλος

Πηγή: citynow.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *