04/05/2024 12:46 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κι όμως δεν είναι μοντάζ! Αυτοκίνητο κρέμεται πάνω από λουόμενους σε παραλία στο Λαγονήσι

Ηλικιωμένος οδηγός αντί για πρώτη, έβαλε όπισθεν και παραλίγο το όχημα να κάνει «βουτιά» στην αμμουδιά


Και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να κατρακυλήσει το αυτοκίνητο πάνω σε ανθρώπους που βρίσκονται στην παραλία σε πιάνει πανικός. Ένα ασύληπτο περιστατικό συνέβη στο Λαγονήσι, όταν ένας ηλικιωμένος οδηγός, μπέρδεψε τις ταχύτητες κι αντί για πρώτη έβαλε όπισθεν. Αποτέλεσμα ήταν να τρομοκρατήσει όλο τον κόσμο, αφού οι πίσω ρόδες του αυτοκινήτου κρεμόταν στο κενό πάνω από τα κεφάλια των λουόμενων.

Παραλίγο τραγωδία σε παραλία στο Λαγονήσι. Όταν ένας ηλικιωμένος οδηγός τη στιγμή που έφευγε με το αυτοκίνητό του από τον χώρο που χρησιμοποιείται ως πάρκινγκ πάνω από την παραλία, αντί για πρώτη, έβαλε όπισθεν και παραλίγο το όχημα να κάνει «βουτιά» στην αμμουδιά.

«Από κάτω στην παραλία υπήρχαν άνθρωποι που είδαν ξαφνικά το αυτοκίνητο από πάνω τους».

Το αυτοκίνητο κατέληξε σε απόσταση αναπνοής από τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες, με τους αμέριμνους λουόμενους να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν. Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες, το μισό αυτοκίνητο αιωρείται πάνω από την άμμο!

Το… σκηνικό έγινε στην παραλία Κιόσκι, που βρίσκεται στο Λαγονήσι. Ο κ. Γιάννης Γλυκός, μέσω μιας ανάρτησής του, αναφέρει τα εξής:

“Η ανάγκη για προστατευτικά κάγκελα ή άλλου προστατευτικού μέτρου στο πάρκινγκ για την ασφάλεια των λουομένων φάνηκε σήμερα με το πιο εμφατικό τρόπο! Από τύχη γλυτώσαμε τα χειρότερα καθώς από κάτω ακριβώς η παραλία ήταν γεμάτη κόσμο!”.

Δείτε και το σχετικό βίντεο που ανέβασε το enikos.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *