03/05/2024 7:30 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νίκος Πουλόπουλος: “Γι αυτό επέλεξα να κατέβω με τον Γιώργο Σωφρόνη”

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος έδωσε απαντήσεις σε όλα τα θέματα και έστειλε το δικό του μήνυμα στους δημότες


Αποκαλυπτική και χειμαρρώδης η εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου και υποψηφίου με την παράταξη του κ. Σωφρόνη στον Δήμο Σαρωνικού, Νίκου Πουλόπουλου:

  • Αχαρακτήριστη η κατάσταση με τα απορρίμματα στο Δήμο μας. Έχουμε δίπλα μας μια υγειονομική βόμβα.
  • Θα πω για πρώτη φορά ότι οι βασικοί λόγοι που έφυγα από τη παράταξη του κ. Παπαχρήστου είναι το μεγάλο έλλειμμα ηγεσίας του ίδιου και το μεγάλο έλλειμμα ηγετικής ομάδας μέσα στην παράταξή του. Αναπάντητο άφησε το ερώτημά μου: ” με ποιούς θα διοικήσεις;”
  • Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος μας, οικονομική και διοικητική, έχει ανάγκη από τον Γιώργο Σωφρόνη. Χρειαζόμαστε την εμπειρία του, τη γνώση του και την καλή του συνεργασία με την περιφέρεια και την κεντρική διοίκηση για να επιστρέψει ο Δήμος μας στην κανονικότητα.

Ακόμη ο κ. Νίκος Πουλόπουλος αναφέρθηκε για τα προβλήματα του Δήμου Σαρωνικού, για την κακή κατάσταση που έχει περιέλθει, για την αδυναμία της τωρινής δημοτικής αρχής να διαχειριστεί τις κρίσεις και τα σοβαρά ζητήματα, για τις πρώτες κινήσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα από την παράταξη του κ. Σωφρόνη.

Και τέλος μίλησε για την επόμενη ημέρα των εκλογών αλλά και το μήνυμα που έστειλε ο κ. Πουλόπουλος στους δημότες του Σαρωνικού.

Δείτε όλη τη συνέντευξη…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *