17/07/2024 11:18 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Και ο Κωνσταντίνος Στάμος στην παράταξη “Σαρωνικός Αύριο” του Γ. Σωφρόνη

"Καλωσορίζω τον Κωνσταντίνο, ο οποίος αποτελεί κομμάτι της νέας γενιάς του Δήμου μας και της Ομάδας Νέων της παράταξής μας"


Συμφωνήθηκε σήμερα μεταξύ του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Σωφρόνη και του Κωνσταντίνου Στάμου η συνεργασία τους και η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Σαρωνικός Αύριο».

Ο Κωνσταντίνος Στάμος, πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σαρωνικού και υποψήφιος στις εκλογές του 2019 με την παράταξη «Σαρωνικός – Νέα Πνοή», ανταποκρίθηκε θερμά στο κάλεσμα του Γιώργου Σωφρόνη για συνεργασία, προκειμένου ο Δήμος να ξεπεράσει το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Ιδιαίτερα μετά τη φωτιά της 17ης Ιουλίου ο τόπος χρειάζεται μια Δημοτική Αρχή με διοικητική επάρκεια, ώστε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τόσο το σοβαρό ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, όσο και τα μείζονα ζητήματα της Πολιτικής Προστασίας.

Σε σχετική δήλωση του ο κ. Στάμος υπογράμμισε: «Μετά από σοβαρή σκέψη και έναν ολοκληρωμένο κύκλο συζητήσεων διαπίστωσα ότι η πρόταση του Γιώργου Σωφρόνη είναι η μόνη ισχυρή πρόταση που μπορεί να βγάλει το Δήμο Σαρωνικού από το οικονομικό και διοικητικό αδιέξοδο.

Η εμπειρία του, οι αυτοδιοικητικές του γνώσεις, η καλή του συνεργασία με την Περιφέρεια και την κεντρική διοίκηση αποτελούν τα απαραίτητα εφόδια για την εκκίνηση του Δήμου μας. Εκκίνηση σε επίπεδο οικονομικό, σε επίπεδο έργων, αλλά και σε επίπεδο πολιτικής προστασίας και ασφάλειας των δημοτών».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σωφρόνης τόνισε την αξία αυτής της νέας συνεργασίας:

«Mόνο με ενότητα και ένα σοβαρό σχέδιο ο Σαρωνικός μπορεί να κοιτάξει με αισιοδοξία την επόμενη ημέρα. Με τη συμμετοχή του κ. Στάμου ενισχύουμε μια ήδη δομημένη και συγκροτημένη παράταξη, αποτελούμενη από ανθρώπους ικανούς για να αναλάβουν τη διοίκηση του Δήμου.

Καλωσορίζω τον Κωνσταντίνο, ο οποίος αποτελεί κομμάτι της νέας γενιάς του Δήμου μας και της Ομάδας Νέων της παράταξής μας, τονίζοντας ότι η συμμετοχή των νέων στα αυτοδιοικητικά δρώμενα είναι απαραίτητη ώστε μαζί να οικοδομήσουμε το μέλλον του Δήμου Σαρωνικού».

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *