18/07/2024 7:40 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η χήρα του Τράγκα πούλησε βίλα στο Λας Βέγκας χωρίς την συγκατάθεση του γιου

Συνεχίζεται η διαμάχη για την αμύθητη περιουσία του εκλιπόντα δημοσιογράφου


Συνεχίζεται το «θρίλερ» με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα, την οποία έχουν αποδεχθεί η χήρα του, Μαρία Καρρά και ο γιος του, Γιάννης Τράγκας.

Στο «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Νίκος Αγαπηνός, δικηγόρος του Γιάννη Τράγκα, γιου του Γιώργου Τράγκα, καθώς νέα στοιχεία έχουν προκύψει για την περιουσία του δημοσιογράφου.

Ο κ. Αγαπηνός μεταξύ άλλων επισήμανε:

«Αυτή η υπόθεση που έχει δει το φως της δημοσιότητας και ενδιαφέρει πλέον το κοινό και το δημόσιο συμφέρον. Αυτό που υπάρχει ανάγκη και είναι η έντονη επιθυμίας της πλευράς του εντολέα μου, του Γιάννη Τράγκα, είναι να υπάρχει μια καταγραφή όλης της περιουσίας. Εκεί είναι η διαφοροποίηση του εντολέα μου με την κ. Καρρά. Η κ. Καρρά δεν επιθυμεί να καταγράφουν τα ακίνητα που είναι στην Αμερική, επειδή αυτά ανήκουν σε κάποιες εταιρείες, οι οποίες συνεχίσουν να λειτουργούν, και η διοίκηση τους ελέγχεται από την ίδια», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε ο κ. Αγαπηνός: «Ένα από αυτά στο Λας Βέγκας πουλήθηκε με την υπογραφή της. Είναι σαφές ότι θέλουμε να καταγράφουν αυτά τα ακίνητα, να υπάρξει διαφάνεια, να φτάνουμε σε έναν έλεγχο γιατί είναι σε εξέλιξη φορολογικός έλεγχος. Να καταγράφουν κυρώσεις και πρόστιμα και να δούμε τι θα απομείνει. Η μετοχή των εταιρειών αυτών ανήκει στους συγκληρονόμους. Αν ο Γιώργος Τράγκας, δεν είχε περιλάβει τα ακίνητα αυτά στην διαθήκη του, δεν θα είχαμε μάθει ποτέ γι΄αυτά».

«Το γεγονός ότι πουλάει ένα περιουσιακό στοιχείο έχει δύο ενδεχόμενα: εάν το περιουσιακό αυτό στοιχείο εκποιήθηκε στην πραγματική του αξία, και αν τα χρήματα αυτά είναι σε λογαριασμό της εταιρείας δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν αυτά τα χρήματα πάνε στον λογαριασμό της κ. Καρρά τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα», κατέληξε αναφορικά με τα χρήματα από την εκποίηση ενός ακινήτου που κατείχε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *