18/07/2024 7:50 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

«Ζητάμε απαντήσεις και σαφή θέση για τον κ. Στεργίου, πρόεδρο Κουβαρά»

"Γνώριζε αυτήν την παράνομη πρακτική ο κ. Παπαχρήστου;"


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Attica Today, στο τελευταίο της φύλλο, με τίτλο «Ποινικά κολάσιμη η πρακτική Στεργίου, προέδρου του Κουβαρά Εκτεθειμένος και ο υπ. Δήμαρχος Δημήτρης Παπαχρήστου», ο κ. Στεργίου (φωτό) φέρεται να μοιράζει προϋπογεγραμμένες εξουσιοδοτήσεις, πράξη η οποία είναι επικίνδυνη και σαφώς ποινικά κολάσιμη.

Η παράταξή μας “Σαρωνικός Αύριο”, δεν εισχωρεί σε άλλου τύπου κριτική αυτής της απαράδεκτης ηθικά και κολάσιμης ποινικά πρακτικής, που συμβαίνει λίγες ημέρες πριν τις εκλογές για ψηφοθηρικούς λόγους, υπονομεύοντας τη νομιμότητα, τη διαφάνεια και τη σοβαρότητα του θεσμού.

Ακριβώς όμως για λόγους υπεράσπισης της νομιμότητας, αλλά και του κύρους του αυτοδιοικητικού θεσμού είμαστε υποχρεωμένοι να απαιτήσουμε απαντήσεις.

Ερωτάται λοιπόν ο κ. Παπαχρήστου:

– Γνώριζε αυτήν την παράνομη πρακτική του κ. Στεργίου;
– Ποια θέση παίρνει έναντι αυτής της παράνομης και ψηφοθηρικής πρακτικής, που προέρχεται από το πιο βαθύ ρουσφετολογικό παρελθόν;
– Ποια θέση παίρνει έναντι του Προέδρου και υποψηφίου με την παράταξή του, κ. Κώστα Στεργίου;

Αναμένουμε σαφείς απαντήσεις και αποφάσεις, καθώς τουλάχιστον σε προεκλογικές πρακτικές με ποινικά κολάσιμο χαρακτήρα, πρέπει όλοι να ομονοούμε, καταδικάζοντας και τις πρακτικές, αλλά και τα πρόσωπα που τις ασκούν.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *