05/05/2024 6:17 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βίντεο ντοκουμέντο από ξυλοδαρμό 13χρονου σε κοινή θέα! Μήνυση από τους γονείς του

Μαρτύριο για τον πιτσιρικά που δέχθηκε επίθεση από μια 15χρονη


Τελειωμό δεν έχουν τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων στην Κρήτη. Ένα βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τον ξυλοδαρμό 13χρονου σε κοινή θέα, από μία 15χρονη στο Ηράκλειο, με το προσωπικό του μαρτύριο να καταγράφεται επί 35 δευτερόλεπτα.

Όλα συνέβησαν στις 15 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το Live News, στην καρδιά του Ηρακλείου, με το θύμα να προσπαθεί να προστατευτεί, αλλά και να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριό του, ενώ παράλληλα κρύβει το πρόσωπό του με ένα καπέλο, προκειμένου να μην φαίνεται την ώρα που τον βιντεοσκοπούν.

Η 15χρονη που τον χτυπάει, όχι μόνο δεν σταματά όταν εκείνος της λέει «κόψε», αλλά φαίνεται να τον σφίγγει και από τον λαιμό. Το 13χρονο θύμα επιλέγει να μην αντιδράσει, και κάθεται και υπομένει όλα αυτά που συμβαίνουν, χωρίς κανείς να απομακρύνει την 15χρονη.

Πίσω από το κινητό τηλέφωνο που καταγράφει τις αποτρόπαιες σκηνές, ακούγονται άλλες δύο φωνές, που δείχνουν να το διασκεδάζουν.

Η λήψη ολοκληρώνεται με την 15χρονη να χτυπάει στο κεφάλι τον 13χρονο.

Μήνυση από τους γονείς του θύματος στην οικογένεια της 15χρονης

Οι γονείς του 13χρονου αποφάσισαν να μην αφήσουν το θέμα να περάσει έτσι. Έκαναν χθες (21/09) μήνυση στην οικογένεια της 15χρονης και έδωσαν κατάθεση σε αστυνομικούς για το μαρτύριο του παιδιού τους.

Η νέα επίθεση έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα ανάλογων επεισοδίων μέσα και έξω από σχολεία της Κρήτης.

Ο 13χρονος επέστρεψε σπίτι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και αναγκάστηκε να μιλήσει όταν το βίντεο άρχισε να διανέμεται σε φίλους και γνωστούς του.

Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθούν τα αίτια της επίθεσης, με τις εικόνες να προκαλούν αναστάτωση και έντονο προβληματισμό στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *