05/05/2024 3:26 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βόλος: Ο Μπέος χτύπησε πλημμυροπαθή που τον έβρισε! Ξέφυγε η κατάσταση (βίντεο)

Ένας από τους πολίτες φώναζε: "Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα"


Μαλλιά κουβάρια έγιναν στον Βόλο! Δεν τους έφταναν οι διαδοχικές πλημμύρες και τα άσχημα καιρικά φαινόμενα, ο δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, έφτασε στο σημείο να συγκρουστεί με έναν κάτοικο που επλήγη από τις πλημμύρες, μετά από εντάσεις και ύβρεις και να χειροδικήσει εναντίον του…

Μάλιστα στο σημείο βρίσκονταν και αστυνομικοί με τον δήμαρχο Βόλου να προτρέπει να συλλάβουν τους διαμαρτυρόμενους.

Συγκεκριμένα, κάτοικοι της περιοχής της “Άλλης Μεριάς” είχαν συγκεντρωθεί το πρωί στην κατεστραμμένη γέφυρα για να αποτρέψουν τον υποτιθέμενο αποκλεισμό του ρέματος. Ανέφεραν ότι η εργασία αυτή διεξάγεται χωρίς καμία ουσιαστική μελέτη, και είναι υπεύθυνη για την απόρριψη υλικών όπως σκουπίδια, δέντρα και χαλίκια στο ρέμα. Οι κάτοικοι συνήλθαν για να αποτρέψουν αυτήν την ενέργεια.

Χθες, κατάφεραν να αποτρέψουν τον αποκλεισμό και κάλεσαν την αστυνομία. Ωστόσο, σήμερα το πρωί, το εργολαβικό συνεργείο επέστρεψε και βρήκε τους κατοίκους να είναι και πάλι εκεί για να αποτρέψουν την εργασία.

Η αστυνομία κλήθηκε ξανά και, λίγο αργότερα, ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, εμφανίστηκε στην περιοχή. Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης με τους κατοίκους, ο δήμαρχος φαίνεται ότι χτύπησε έναν από τους πολίτες ύστερα από βρισιές, με την κατάσταση να είναι έτοιμη να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Ένας από τους πολίτες φώναζε: “Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα”.

Από τη μεριά του, ο Αχιλλέας Μπέος έδινε εντολές στους αστυνομικούς να συλλάβουν τους διαδηλωτές που εμπόδιζαν στην εξέλιξη του έργου.

Αχιλλέας Μπέος: Δεν δέχομαι ύβρεις για τη μάνα μου

Σε ανάρτησή του μετά την κυκλοφορία του βίντεο σε όλα τα ΜΜΕ, ο Αχιλλέας Μπέος έκανε λόγο για στημένο περιστατικό, λέγοντας πως ο πολίτης τον έβρισε.

Όπως αναφέρει, η αντίδρασή του ήταν ίσως ακραία, αλλά «αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα».

«Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους» αναφέρει ο Δήμαρχος Βόλου για το περιστατικό.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

«Κυκλοφορεί την τελευταία ώρα ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις εργασίες στην Άλλη Μεριά. Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες). Μπορώ να δεχθώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γα…ου) και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα μου. Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμα και ακραία ενδεχομένως. Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους».

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

1 σκέψη για το “Βόλος: Ο Μπέος χτύπησε πλημμυροπαθή που τον έβρισε! Ξέφυγε η κατάσταση (βίντεο)”

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *