17/05/2024 8:32 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στοίχημα: Συνδυαστικά με Εσπανιόλ στο 2.25

Δείτε τα προγνωστικά μας για το σημερινό κουπόνι

Πέφτουν οι ρυθμοί στο κουπόνι της Δευτέρας (09/10) ωστόσο οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι για ακόμη μια ημέρα αμέτρητες. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την Ισπανία και την αναμέτρηση Βιγιαρεάλ Β’ – Εσπανιόλ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων στην sportingbet.

Στις 22:00 η Βιγιαρεάλ Β’ υποδέχεται την Εσπανιόλ για τη 10η αγωνιστική της Segunda Division. Στη 14η θέση της κατάταξης οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Λεβάντε εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, έχουν πανηγυρίσει μία νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, ενώ μετά το πέρασμα εννέα αγώνων έχουν απολογισμό 2-4-3.

Σε αντίθετη κατάσταση η Εσπανιόλ που φιγουράρει στη 2η θέση της βαθμολογίας και στο -1 από την κορυφή, έχοντας παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Τενερίφη. Την προηγούμενη αγωνιστική η Εσπανιόλ πέρασε αλώβητη από την έδρα της Καρταχένα, της οποίας επικράτησε με 2-0, ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη, διατηρώντας και το μηδέν στα μετόπισθεν.

Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Εσπανιόλ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έχει δικαιολογημένα τον τίτλο του φαβορί κόντρα στη Βιγιαρεάλ Β’ που δεν έχει βρει τα πατήματα της.

  • Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους και θα κρατήσουμε το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.25.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *