18/07/2024 1:54 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πρώτη συνάντηση Χρήστου Αηδόνη με Θανάση Ζούτσο στην Παλλήνη

Ο νεος Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον πρώην


Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μεταξύ του νέου δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη με τον απερχόμενο Δήμαρχο Θανάση Ζούτσο, μετά τις εκλογές της Κυριακής (8/10).

Σε ανάρτηση του σχετικά ο κ. Αηδόνης αναφέρει:

Μία εποικοδομητική συνάντηση είχα σήμερα με τον Δήμαρχο Παλλήνης Θανάση Ζούτσο. Η προεκλογική περίοδος τελείωσε και προχωρούμε σε συνεργασία και ενημέρωση για όλα τα θέματα τόσο με τον ίδιο τον κ. Ζούτσο όσο και με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.

Είχα ακόμη τη χαρά να γνωρίσω και να ευχαριστήσω το προσωπικό του Δήμου για την άριστη εκτέλεση των καθηκόντων τους κατά την εκλογική διαδικασία.

Τόνισα πως η νέα Δημοτική Αρχή θα είναι στο πλευρό τους, και πως όλοι θα εργαστούμε σε κλίμα σύνθεσης και συναίνεσης, με μόνο γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι σημαντικές καθώς θα ζητήσουμε από την τοπική κοινωνία να μας γνωστοποιήσει τα προβλήματα σε κάθε γειτονιά και ταυτόχρονα μαζί με τις Διευθύνσεις και Νομικά Πρόσωπα του Δήμου θα αποτυπώσουμε και θα αναλύσουμε όλες τις πτυχές του Τεχνικού Προγράμματος για την παραγωγική επόμενη ημέρα της Διοίκησής μας.

Ο Νέος Δήμος Παλλήνης ξεκίνησε!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *