11/05/2024 9:09 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που άνδρας σε αμοκ καταστρέφει λεωφορείο στην Αρτέμιδα

Επιβιβάστηκε στη Λεωφόρο Βραυρώνος και άρχισε να προκαλεί τεράστιες ζημιές και να φωνάζει «θα σας σκοτώσω όλους»


Τρόμος και φόβος στην Αρτέμιδα, όταν ένας άνδρας σε κατάσταση αμοκ, άρχισε να καταστρέφει ένα λεωφορείο της γραμμής σπάζοντας τα τζάμια και φωνάζοντας στους έντρομους επιβάτες, “θα σας σκοτώσω όλους”! Όταν προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν η οδηγός και οι επιβάτες, εκείνος δεν καταλάβαινε τίποτα!

Συγκεκριμένα οι επιβάτες και η οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 304, το οποίο κατευθυνόταν προς τη Αρτέμιδα το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου, βίωσαν ένα τρομακτικό γεγονός, όταν ξαφνικά ένας άνδρας που επιβιβάστηκε στη Λεωφόρο Βραυρώνος και άρχισε να προκαλεί τεράστιες ζημιές και να φωνάζει «θα σας σκοτώσω όλους».

Σύμφωνα με το αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο του Star, ο άνδρας ανέβηκε στην 5η στάση Βραυρώνας και λίγα λεπτά αργότερα άρχισε να σπάει τους υαλοκαθαριστήρες του λεωφορείου και ξεκίνησε να σπάει τα τζάμια, φωνάζοντας την ίδια στιγμή «θα σας σκοτώσω όλους».

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε και η οδηγός του λεωφορείου προσπαθούσε να ηρεμήσει τον επιβάτη. Όταν όμως κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό, καθώς ο επιβάτης είχε χάσει την ψυχραιμία του, ζήτησε από τους επιβάτες να κατέβουν από το όχημα και τερμάτισε το δρομολόγιο.

Δείτε το βίντεο από το irafina.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *