04/05/2024 4:20 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Αλοίωση αποτελέσματος”! Βράζει η Θύελλα Ραφήνας με τον διαιτητή στη Σύρο

"Δεν άφησε την Ελλάς με δέκα παίκτες και αλλοίωσε τη μορφή και το αποτέλεσμα του αγώνα (1-1"


Βολές για τη διαιτησία του σημερινού αγώνα στη Σύρο εξαπέλυσε η Θύελλα Ραφήνας μετά το τελικό 1-1 με την Ελλάς για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι Λιγνιτωρύχοι κατηγορούν τον διαιτητή για “αλλοίωση αποτελέσματος”.

Η ανακοίνωση της Θύελλας Ραφήνας με τίτλο: “Τεράστια αλλοίωση αποτελέσματος…” αναφέρει:

“Σήμερα στη Σύρο μάθαμε και τους νέους κανονισμούς ποδοσφαίρου που αποφάσισε να εφαρμόσει ο διαιτητής Γουρέλης.

Είδαμε το ύψιστο καραγκιοζιλίκι από μέρος του, καθώς σε απόκρουση του τερματοφύλακα της ομάδας της Σύρου τέσσερα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή περίπου στο 10’ και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα έδωσε φάουλ υπέρ μας και αντί να εφαρμόσει τον κανονισμό έδωσε κίτρινη κάρτα αντί για κόκκινη. Κάπως έτσι, δεν άφησε την Ελλάς με δέκα παίκτες και αλλοίωσε τη μορφή και το αποτέλεσμα του αγώνα (1-1).

Πάνω στον εμφανή πανικό του δε, την ώρα των πανηγυρισμών μας στο γκολ της ισοφάρισης έβγαλε κόκκινη κάρτα στον Ντάφλα θεωρώντας ότι είναι δεύτερη κίτρινη και αποβολή ενώ δεν είχε καν δώσει την πρώτη. Ευτυχώς το κατάλαβε γρήγορα και πήρε πίσω την απόφαση του, αλλά ο πανικός του ήταν διάχυτος.

Νομίζουμε ότι οπωσδήποτε πρέπει η ΚΕΔ να τον στείλει πάλι για μάθημα και να ξεκινήσει από τα παιδικά πρωταθλήματα. Ας σεβαστούν κάποιοι τον κόπο μας και τον χρόνο και τα χρήματα που χαλάμε για το χόμπι μας”.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *