18/07/2024 4:16 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η χειρόγραφη διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου και το γραφείο τελετών

Ποιος είναι ο συντάκτης αυτού του ιδιόχειρου εγγράφου


Κάποιοι έσπευσαν να πανηγυρίσουν ότι έχουν στα χέρια τους την χειρόγραφη διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου αλλά υπέπεσαν σε γκάφα ολκής!

«Αυτό το έγγραφο το έγραψα εγώ την ώρα που μου το υπαγόρευε. Είναι ένα είδος συμφωνητικού. Είναι ο δικός μου γραφικός χαρακτήρας και σε καμία περίπτωση δεν είναι της Μαίρης Χρονοπούλου! Στην πραγματικότητα αποτελεί ένα ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ μας και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για την διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου, παρότι η ίδια ήθελε να γράψω επάνω: “Ιδιόχειρη διαθήκη”!».

Όλα αυτά τα λέει στην Espresso ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών Πουλάκης στο Κορωπί, καταρρίπτοντας πανηγυρικά κάθε φήμη και ψευδείς αναπαραγωγές περί… ιδιόχειρης διαθήκης!

Όλα ξεκίνησαν όταν μετά τη δημοσίευση της δημόσιας επίσημης διαθήκης της πρωταγωνίστριας από το ειρηνοδικείο Κορωπίου, εμφανίστηκε ένα δεύτερο έγγραφο το οποίο διέρρευσε σε κάποια μέσα ενημέρωσης, ως τάχα ιδιόχειρη διαθήκη της Χρονοπούλου.

Η Espresso γνωρίζοντας -από την πρώτη στιγμή την αλήθεια, μέσα από το έγκυρο ρεπορτάζ της το οποίο παρουσιάζει από την πρώτη μέρα της πτώσης της λαμπερής ηθοποιού δεν προχώρησε σε δημοσίευση της ψεύδους αυτής διαθήκης, περιμένοντας ορισμένους να πέσουν στην… παγίδα! Όπερ και εγένετο!

Ορισμένοι λοιπόν αναφερόμενοι στο έγγραφο που μεθοδευμένα διέρρευσε σε κάποια ΜΜΕ, επιμένοντας ότι πρόκειται για… διαθήκη παραπλάνησαν ουσιαστικά την κοινή γνώμη, μιας και έλεγαν ότι πρόκειται περί ιδιόχειρης διαθήκης της Χρονοπούλου και ότι αποτελούσε νέα, μεταγενέστερη! Όσοι την διέρρευσαν άφηναν μάλιστα και το υπονοούμενο, ότι υπάρχει και επόμενη σελίδα, με την υπογραφή της, καθώς και αναφορές σε άλλες επιθυμίες της ηθοποιού.

Δυστυχώς για τους υποκινητές της διαρροής, όπως αποδεικνύεται με την αποκάλυψη που τώρα κάνει η Espresso με ισχυρά στοιχεία αποκαλύψεων μέσα από δηλώσεις, υπέπεσαν σε γκάφα ολκής!

Σε επικοινωνία λοιπόν που είχε η Espresso με τον συντάκτη αυτής της επιστολής, που σε καμία περίπτωση δεν είναι η Μαίρη Χρονοπούλου, o ίδιος προβαίνει στην αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα.

Ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών «Πουλάκης» στο Κορωπί Θάνος Πουλάκης -ο όποιος πραγματοποίησε με άριστο τρόπο και υπό άψογη συνθήκες την υλοποίηση όλων των επιθυμιών της θανούσης Μαίρης Χρονοπούλου- είναι ο συντάκτης αυτού του ιδιόχειρου εγγράφου:

«Αυτό το έγγραφο αποτελεί προοίμιο του επίσημου εγγράφου που πιστοποιήθηκε με το γνήσιο της υπογραφής της Μαίρης Χρονοπούλου, και προσκομίστηκε στο ληξιαρχείο Αθηνών, προκειμένου να επιτραπεί η αποτέφρωση της.

Ήθελε η Μαίρη, εκτός από το επίσημο χαρτί που κρατούσαμε εμείς στα χέρια μας για την στιγμή που θα αποβιώσει, να το έχει εγγράφως και στα δικά της χέρια. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που διαμέσου αυτού του εγγράφου αποδεικνύεται το ποσόν το οποίο η ίδια είχε προκαταβάλει για τα έξοδα της κηδείας της.

Διότι η υλοποίηση της κηδείας της πραγματοποιήθηκε με επιπλέον έξοδα. Σε καμία περίπτωση το έγγραφο αυτό δεν αποτελεί διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου, ενώ γράφτηκε από το ίδιο μου το χέρι! Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι αυτή είναι η διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου. Διαψεύδω κάτι τέτοιο κατηγορηματικά».

Ο Θάνος Πουλάκης υπήρξε καταπέλτης, αλλά και ο λίθος της μόνης αλήθειας, η οποία έρχεται για να καταρρίψει όλη την παραφιλολογία των δύο τελευταίων ημερών.

Όταν η Espresso επιφυλάσσεται, κάποιοι θα πρέπει να ανησυχούν. Και αυτό το υπογράφω με την αξιοπιστία της ιδιότητός μου ως δημοσιογράφος της. Και θα μου επιτρέψετε στο σημείο αυτό να μιλήσω σε πρώτο πρόσωπο.

  • Aπο τον Γιάννη Αρμουτίδη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *