01/05/2024 9:34 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Βαρύ το πένθος για την “βασίλισσα των χαλιών”

Αβάσταχτος ο πόνος για τη Δέσποινα Μοιραάκη – Πέθανε ο ναύαρχος σύζυγος της


Έχασε τον άνθρωπό της η Δέσποινα Μοιραράκη και βυθίστηκε στον πόνο και στην θλίψη. Τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης.

Ο ναύαρχος έδινε σκληρή μάχη με το “θηρίο”, που λέγεται καρκίνος και στο τέλος λύγισε. Η κα Μοιραράκη ανέφερε πως: “Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται. Τον τελευταίο χρόνο αν είχες παρατηρήσει, δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, γιατί ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά. Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό”.

Πριν από λίγες μέρες η Δέσποινα Μοιραράκη είχε ανεβάσει φωτογραφίες στο Instagram, καθώς γιόρταζαν με τον Γιάννη Κοντούλη την επέτειο γάμου τους. «1/6/2011 – 1/6/2022 Παναγία μου σε ευχαριστώ για αυτά τα 11 χρόνια ΖΩΗΣ, Happy anniversary», έγραφε στη λεζάντα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Δήμος Βερύκιος τον τελευταίο καιρό έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. “Πάλεψε όπως σε όλη του τη ζωή, πάντα με τη δύναμη και το θάρρος που τον χαρακτήριζε. Το τραγικό είναι ότι και οι δύο γονείς του Γιάννη ζουν, πήγαν χθες στο νοσοκομείο για τελευταία φορά. Ο Γιάννης είχε πέσει σε κώμα. Ήταν ένας πολύ καλός αξιωματικός. Τον γνώριζα από την πορεία του”.

Διαβάστε ακόμα:

Γάμος αλα… ραφηνιώτικα με τη Νία Βαρντάλος σήμερα στο λιμάνι (φωτό+βίντεο)

Βρε τον Κυριάκο! Δείτε τι έχει σύμφωνα με το πόθεν έσχες

“Χρυσή” υπουργός η Νίκη Κεραμέως! Πάνω από… ένα “μύριο” οι καταθέσεις της

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *