16/05/2024 4:05 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τι θα γίνει επιτέλους με το ρεύμα και το νερό! Βράζουν στην Αρτέμιδα και στα Σπάτα

Το πρόβλημα θα λυνόταν αν γινόταν τοποθέτηση γεννητριών, όπως έκανε πρόσφατα ο γειτονικός δήμος της Ραφήνας στο Πικέρμι


Στα… κάγκελα είναι οι κάτοικοι στα Σπάτα και στην Αρτέμιδα με όσα γίνονται τελευταία. Ο λόγος για τις συνεχείς διακοπές νερού που τους έχει φέρει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Πολλές περιοχές έχουν μείνει χωρίς νερό λόγω της προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος στην Αρτέμιδα από τον ΔΕΔΔΗΕ. Σύμφωνα με το irafina.gr, από την διακοπή ρεύματος έχουν μείνει χωρίς νερό σπίτια μέχρι και την Αγία Κυριακή καθώς δεν λειτουργούν οι αντλίες στις δεξαμενές.

Το γεγονός μόνο ασυνήθιστο δεν είναι καθώς συμβαίνει κάθε λίγο και λιγάκι, αλλά γίνεται εντονότερο τους καλοκαιρινούς μήνες και ιδιαίτερα τις ημέρες του καύσωνα. Το πρόβλημα θα λυνόταν αν γινόταν τοποθέτηση γεννητριών, όπως έκανε πρόσφατα ο γειτονικός δήμος της Ραφήνας στο Πικέρμι.

Ένα άλλο θέμα που προκαλεί ανησυχία και αγανάκτηση στους κατοίκους, αφορά τον δρόμο που οδηγεί στην παραλία “Φίλιππας”, η οποία διεκδικείται από τους δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος και Ραφήνας – Πικερμίου.  “Αντί να φτιάξουν τον δρόμο, δίνουν χρήματα και οι δύο δήμοι για να τοποθετηθεί στην παραλία ναυαγοσώστης”, λένε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

Βαρύ το πένθος για την “βασίλισσα των χαλιών”

Λαχτάρα στον… αέρα για τον Κώστα Καραμανλή! Κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο

Αυτά δηλώνουν οι δήμαρχοι και οι βουλευτές της Ανατολικής Αττικής

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *