11/05/2024 8:09 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα φύκια από τις παραλίες πάνε… οικόπεδα στην Αρτέμιδα

Είναι από τους ελάχιστους Δήμους που καταφέρνει… οι περισσότερες εκ των παραλιών του, όλο το καλοκαίρι να είναι γεμάτες φύκια


Σε μια κατάσταση… τραγελαφική (αν δεν ήταν άκρως σοβαρή) έχει εξελιχθεί το ζήτημα με τα φύκια στις παραλίες του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδας με τη Διοίκηση να αδυνατεί να βρει ένα τρόπο ορθής διαχείρισης.

Όπως διαπιστώνουμε είναι από τους ελάχιστους Δήμους που καταφέρνει… οι περισσότερες εκ των παραλιών του, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, να είναι γεμάτες φύκια, παρά το γεγονός ότι έχει αναθέσει σε ιδιώτη τον καθαρισμό τους, ενώ επιπλέον αδυνατεί (ή αδιαφορεί) να τα εκμεταλλευτεί όπως συμβαίνει με πολλούς παράλιους Δήμους της Αττικής.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό καθώς αντί ο ανάδοχος (με το ποσό των 36.000 ευρώ) να φροντίσει να τα τοποθετήσει σε δικό του χώρο, τα εναποθέτει σε διάφορα οικόπεδα του δήμου μας μολύνοντας την περιοχή και καταστρέφοντάς το έδαφος, με συνέπεια αρκετοί κάτοικοι να διαμαρτύρονται για αυτό το χάλι.

Όμως αυτοί που βρίσκονται κυριολεκτικά στα «κάγκελα» είναι όσοι ασχολούνται με την εκμετάλλευση της γης οι οποίοι βλέπουν ότι από τη ρύπανση του υπεδάφους κινδυνεύουν οι καλλιέργειες τους.

Εφημερίδα Polis

Διαβάστε ακόμα: 

Χειροπέδες στη συμμορία που “βούτηξε” την προτομή του Ελ. Βενιζέλου στην Αρτέμιδα!

Βοηθήστε έναν νέο άνθρωπο που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση!

Ο χαμός του Αντιδήμαρχου γέμισε θλίψη όλη τη Νέα Μάκρη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *