11/05/2024 5:01 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αρτέμιδα: “Μα κανείς στον Δήμο δεν σκέφτηκε να φτιάξει μία τουαλέτα;”

"Εάν αυτό γινόταν δίπλα στο σπίτι σας, σίγουρα θα σας ενοχλούσε και σίγουρα θα βρίσκατε λύση"


Ένα εύλογο ερώτημα απευθύνει προς την Δημοτική Αρχή Αρτέμιδας-Σπάτων ένας πολίτης, όσον αφορά τον χώρο του Sket Park. Ρωτάει πολύ απλά: “Μα κανείς στον Δήμο δεν σκέφτηκε να φτιάξει μία τουαλέτα;”…

“Κύριοι του Δήμου.
Καλά το σκεφτήκατε, το μελετήσετε και κατασκευάσετε το skate park στην Αρτέμιδα, για την εξυπηρέτηση των αναγκών των νέων παιδιών της περιοχής.

Ένας από εσάς όμως δεν σκέφθηκε ότι όλοι αυτοί οι επισκέπτες του πάρκου (νέα παιδιά, γονείς, παππούδες, περαστικοί) στην πολύωρη παραμονή τους εκεί, θα αναγκασθούν να χρησιμοποιήσουν κάποια στιγμή μία τουαλέτα για τις ανάγκες τους.

Το βρίσκετε σωστό, όλοι αυτοί να έχουν μετατρέψει τους γύρω δρόμους του πάρκου (σε κοινή θέα όλων των επισκεπτών και των περιοίκων) σε δημόσια ουρητήρα εν έτη 2022.

Είναι τόσο δύσκολο να σκεφτείτε ότι απαιτείται η κατασκευή ουρητήρων στη περιοχή και η λειτουργία τους είτε με ευθύνη του Δήμου είτε από κάποια ιδιωτική εταιρεία.

Δεν ζείτε κοντά στη περιοχή και δεν κατανοείτε το πρόβλημα. Εάν αυτό γινόταν δίπλα στο σπίτι σας, σίγουρα θα σας ενοχλούσε και σίγουρα θα βρίσκατε λύση.

Για την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και τον πολιτισμό μας, δεν επιτρέπεται σήμερα να ζούνε καθημερινά τέτοιες καταστάσεις

Θέλω να ελπίζω ότι το ”στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα”, να μην ισχύσει σε αυτή τη περίπτωση και ο Δήμος να ακούσει τα προβλήματα των δημοτών και να βρει τη πρέπουσα λύση, όπως άλλωστε είναι και το καθήκον του”.

Διαβάστε ακόμη:

Η Νέα Μάκρη έχει τον δικό της… “Σασμό”! Ποιος είναι;

Κορωπί: Εδώ έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας “Τα κίτρινα γάντια”

Η Λούτσα (πριν γίνει Αρτέμιδα) που χάθηκε (βίντεο)

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *