26/04/2024 12:09 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Τα παρτέρια γύρω από το Yabanaki είναι μέσα στο σκουπίδι! Έτσι είναι η… Ριβιέρα;”

Ο Δήμος πλέον θα επιμείνει με τον νέο μισθωτή του χώρου να έχει λόγο και να είναι μέρος των αποφάσεων. Για να δούμε...


Έξαλλοι είναι με την κατάσταση που επικρατεί με τα παρτέρια γύρω από το Yabanaki Resort όπου είναι μέσα στο σκουπίδι. Μια κυρία μάλιστα το προχώρησε παραπέρα λέγοντας “Έτσι είναι η… Ριβιέρα;”…

Συγκεκριμένα αναφέρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Πολύ ωραία η Ριβιέρα, αλλά αφού ο Δήμος αδιαφορεί, αφού ο ιδιοκτήτης της πλαζ Yabanaki resorts αδιαφορεί, ας το κάνουμε εμείς που καμαρώνουμε για την… Ριβιέρα!

Τα παρτέρια γύρω από το Yabanaki μέσα στο σκουπίδι!! Ντροπή για κάτι που πάνω από ώρα δεν θα πάρει με μια τσουγκράνα φύλλων να καθαριστούν τα παρτέρια- χωματερές! Η Ριβιέρα μας…”.

Η αλήθεια είναι πάντως πως στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, συζητήθηκε ακριβώς αυτό το θέμα. Έχει λήξει η σύμβαση μεταξύ της ΕΤΑΔ και του ιδιώτη που μισθώνει το Yabanaki και πλέον όχι μόνο θα περάσει σε νέο ιδιώτη που προτίθεται να αναβαθμίσει και να αναπλάσει όλα τα σημεία εντός και εκτός της περίφραξης, αλλά ο Δήμος θα επιμείνει να έχει λόγο και να είναι μέρος των αποφάσεων για το κομμάτι αυτό!!

Νομικά, στο παρελθόν μέχρι σήμερα ο δήμος δεν είχε αρμοδιότητα να επέμβει, αν το έκανε θα είχε νομικές διαμάχες. Από εδώ και στο εξής τους επόμενους μήνες θα αρχίσουν τα έργα. Εάν δεν…, τότε θα επανέλθουμε.

Πηγή: ΒΑΡΗ ΒΟΥΛΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ-η δική μας Ριβιέρα!

Διαβάστε ακόμη:

Αρτέμιδα-Αεροδρόμιο: Μία ώρα σταματημένος, για μια απόσταση 5 λεπτών! Έλεος

Τραγωδία στα Σπάτα! 21χρονος έγινε… κομμάτια από έλικα ελικοπτέρου

“Τραγική η κατάσταση στους δρόμους σε Μαρκόπουλο & Πόρτο Ράφτη! Είναι θαύμα που δεν θρηνούμε θύματα κάθε μέρα”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *