10/06/2023 2:49 πμ

Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ η προγραμματική σύμβαση για το κομβικό έργο αποχέτευσης ακαθάρτων του Αγίου Στεφάνου

Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης


Μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για το έργο της αποχέτευσης του Αγίου Στεφάνου σηματοδοτεί η πολύ σημαντική απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ στη συνεδρίασή του την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2022.

Με την απόφαση 21049 η εταιρία αποφάσισε τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Διονύσου, για την κατασκευή των αγωγών του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων (δευτερεύον δίκτυο) και τις εξωτερικές διακλαδώσεις (τριτεύον δίκτυο), καθώς και την έγκριση του αιτήματος χρηματοδότησης για το έργο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων στις περιοχές Αγίου Στεφάνου, Πευκόφυτου και Ραπεντώσας του Δήμου Διονύσου» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη».

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης με αφορμή αυτή τη σημαντική εξέλιξη δήλωσε σχετικά:

«Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου κλείνει με εξαιρετικά νέα για την πρωτεύουσα του Δήμου μας, τον Άγιο Στέφανο, και το πολύπαθο έργο της αποχέτευσης ακαθάρτων, που πλέον μπαίνει στην τελική του ευθεία! Την Πέμπτη 4/8 το Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ αποφάσισε σε συνεδρίασή του τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Διονύσου και της εταιρίας, καθώς και την έγκριση του αιτήματος χρηματοδότησης για το έργο “Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων στις περιοχές Αγίου Στεφάνου, Πευκόφυτου και Ραπεντώσας του Δήμου Διονύσου” στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη”.

Σε μερικούς μήνες από σήμερα το μεγάλο αυτό έργο θα δημοπρατηθεί. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου αντιδημάρχους και εντεταλμένους από τη Διοίκηση αλλά και τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου, οι οποίοι όλο το προηγούμενο διάστημα κατέβαλαν μαζί μου επίμονες και επίπονες προσπάθειες, προκειμένου να έχουμε σήμερα αυτό το θετικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε με δύναμη να υλοποιούμε με συνέπεια τις υποσχέσεις μας, προχωράμε με ουσιαστικό έργο για τους δημότες κι όχι με λόγια…»

 

 

Διαβάστε ακόμη:

11 χρόνια από την εξαφάνιση του Γιώργου Ποθητού στη Ραφήνα! Θρίλερ δίχως τέλος…

Συγκλονίζει η ιστορία του εθελοντή που ρίχτηκε στις φλόγες για να σώσει έναν άνδρα στην πυρκαγιά της Πεντέλης

Μεγαλεία ο Τριαντάφυλλος! Η σπιταρόνα του τραγουδιστή στο Πόρτο Ράφτη (φωτό)

Τι συμβαίνει τελικά με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *