19/04/2024 4:22 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ταξίδι μετά μουσικής με τον σκύλο σας στο αυτοκίνητο! Βάλε Μπομπ Μάρλεϊ για ναχεις την ησυχία σου

Δείτε την playlist με τα 10 τραγούδια που μειώνουν το στρες του σκύλου


Όταν ετοιμάζεστε για την επιστροφή στην πόλη μετά την έξοδο για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πώς θα βγάλει το ταξίδι με το αυτοκίνητο ο σκύλος σας. Αρκεί να βάλετε να παίζουν τα «αγαπημένα» του τραγούδια, που σύμφωνα με την επιστήμη τον χαλαρώνουν.

Ερευνητές του University of Glasgow της Σκοτίας έφτιαξαν για αυτόν τον σκοπό ειδική playlist με 10 τραγούδια, τα οποία μειώνουν το στρες του σκύλου κατά τη διάρκεια ταξιδιών με αυτοκίνητο, ώστε να κάθεται ήσυχος.

Με βάση έρευνα που έδειξε ότι τραγούδια με συγκεκριμένους ρυθμούς και τόνους χαλαρώνουν τον σκύλο, οι ερευνητές προτείνουν το μουσικό ταξίδι του τετράποδου φίλου σας πάνω στους τέσσερις τροχούς να ξεκινήσει με το «How Deep Is Your Love» των Bee Gees. Το τραγούδι του Μπομπ Μάρλεϊ «No Woman, no cry» δεν θα φτιάξει μόνο τη διάθεση του σκύλου σας, αλλά και τη δική σας, ενώ το ρομαντικό «(Everything I Do) I’ll Do It for You» του Μπράιαν Ανταμς θα προκαλέσει χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπο της/του συντρόφου σας.

Για τη συνέχεια οι ερευνητές προτείνουν μια μουσική πανδαισία με τα τραγούδια «I Want to Know What Love Is» των Foreigner, «Dark Side of The Moon» των Πινκ Φλόιντ, «One In 10» των UB40, «Hounds of Love» της Κέιτ Μπους και «Desperado» των The Eagles. Για το κλείσιμο συστήνουν το «Many Rivers to Cross» του Τζίμι Κλιφ και το «Love is King» της Σαντέ Αντού.

Διαβάστε ακόμη:

Λαύριο! Μυστήριο με το πτώμα που περισυνέλλεξε το Λιμενικό στη θάλασσα

Μήπως ξέρετε το μυστικό που κρύβει το Πόρτο Ράφτη;

Δύο σταθμοί και επτά στάσεις, ο Προαστιακός προς το λιμάνι του Λαυρίου! Δες που…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *